• 瀏覽: 25,460
  • 回覆: 192
是不是之前有人講過 當年摸貨入到現在先賺少少個個盤

熱賣及精選
引用:
原帖由 Freeman168 於 2019-12-16 07:20 PM 發表

伏了二十年
人家西半山一早番身

引用:
原帖由 最緊要有米 於 2019-12-16 07:29 PM 發表

人家西半山一早番身
1997小弟讀書冇銀用,好彩冇買到

引用:
原帖由 最緊要有米 於 2019-12-16 07:17 PM 發表

大米,好心去下其他區見識下

縉皇先係深井皇

不過冇露台,去睇過但完全冇風嘅(正南),個人覺得吾算靚個海
已經系最IN但有少少OUT,始終廿年鳥
西單位好L矖
附近巴士站一帶好黑好密,
要同人一架𨋢,仲好多人,睇樓見到最少三pair住戶等𨋢 ...
朋友住碧堤好似新新地唔錯
縉皇out咗少少不過係山上居高臨下
望落兩者感覺好過浪翠
不過全部太遠都係冇乜興趣去見識

引用:
原帖由 最緊要有米 於 2019-12-16 07:06 PM 發表

深井已經cheap冇可cheap
麗城cheap過深井

好住,不過交通就。。。。

引用:
原帖由 會計小朋友 於 2019-12-16 06:13 PM 發表

凈計無敵海景 ,放係其他地區, 高層估計起碼2.5萬蚊呎

如果有車/ 唔怕交通問題,  用黎自住, 唔介意將來樓價跌,

純enjoy 個環境, 呢個盤既價, 部份人眼中可能係筍盤

大家認唔認同? ...
咁不如大亞灣?係咪有個十里銀灘?

引用:
原帖由 大米缸 於 2019-12-16 09:16 PM 發表

朋友住碧堤好似新新地唔錯
縉皇out咗少少不過係山上居高臨下
望落兩者感覺好過浪翠
不過全部太遠都係冇乜興趣去見識
縉皇在海邊架, 大米

引用:
原帖由 scotfld 於 2019-12-16 09:26 PM 發表

咁不如大亞灣?係咪有個十里銀灘?
底線係香港境內,
因為下下要過關超煩

次次見到呢D深井post, 作為深井人,我都忍不住要覆,因為其實交通真的不是很差。
首先佢有架234A及234B, 10分鐘一班,15-20分鐘到荃灣站,20-25分鐘到荃灣西。
另外有架962B, 30分鐘出到中環,架車總站在銅鑼灣。
仲有一架52X出旺角
利申:住左浪翠5年多,樓價升左6成!最重要是個環境優美,令人心境平靜!我自己就很滿意!

引用:
原帖由 bhotspur 於 2019-12-16 09:41 PM 發表

次次見到呢D深井post, 作為深井人,我都忍不住要覆,因為其實交通真的不是很差。
首先佢有架234A及234B, 10分鐘一班,15-20分鐘到荃灣站,20-25分鐘到荃灣西。
仲有一架52X出旺角
利申:住左浪翠5年多,樓價升左6成!我自己就很滿意! ...
只要出左荃灣, 事實四通8達,
去中環/圓方轉荔景, 去尖咀荃灣線

米米覺得荔景是全香港最方便位置,

如果唔介意訓街.........

笱盤, 邊條街無???

引用:
原帖由 最緊要有米 於 2019-12-16 09:44 PM 發表

只要出左荃灣, 事實四通8達,
去中環/圓方轉荔景, 去尖咀荃灣線

米米覺得荔景是全香港最方便位置,
賢麗苑

引用:
原帖由 會計小朋友 於 2019-12-16 06:13 PM 發表

凈計無敵海景 ,放係其他地區, 高層估計起碼2.5萬蚊呎

如果有車/ 唔怕交通問題,  用黎自住, 唔介意將來樓價跌,

純enjoy 個環境, 呢個盤既價, 部份人眼中可能係筍盤

大家認唔認同? ...
如果唔介意交通,馬灣好似仲正

Don't worry; be happy.
引用:
原帖由 bhotspur 於 2019-12-16 09:41 PM 發表

仲有一架52X出旺角
利申:住左浪翠5年多,樓價升左6成!最重要是個環境優美,令人心境平靜!我自己就很滿意! ...
你想你個樓價升之嘛,你估我唔知呀

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]