• 瀏覽: 29,920
  • 回覆: 205
  • 追帖: 1
https://twitter.com/EdwardLawrence/status/1205276515648323584

- 「中共」口頭同意買500億美元農產品, 但不肯簽字
- 美國在12月15日不會加關稅
- 現有關稅會輕微減少
- 第二階段中美貿易協議, 將在2020大選後再傾

- 星期五在白宮舉行簽約儀式  (習近平不出席)

今次只係大陸式行騙, 吾係真正好消息, 侵爺遲早會知俾人呃, 到時大市會報復性下跌

熱賣及精選
又係老美跪, 垃圾

fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題
引用:
原帖由 boyboy168168 於 2019-12-13 11:31 AM 發表

又係老美跪, 垃圾
係大陸呃侵爺呀

引用:
原帖由 highbury64 於 2019-12-13 11:35 AM 發表

係大陸呃侵爺呀
浸浸咁stupid? 唔知大6佬一味拖同口數?

fans 特色 :
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題

侵侵肯定唔滿意,又黎反高潮

引用:
原帖由 商界大大腋下 於 2019-12-13 11:37 AM 發表

侵侵肯定唔滿意,又黎反高潮
呢兩條老千玩夠未

fans 特色 :
引用:
原帖由 highbury64 於 2019-12-13 11:35 AM 發表

係大陸呃侵爺呀
你侵爷唔係好醒咩?

呀爺教傻侵,咩叫一諾千億

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 武若依 於 2019-12-13 12:04 PM 發表

你侵爷唔係好醒咩?
檢舉佢洗版得啦,呢條64垃圾

"犯民為首和理非人渣,包庇黑衣暴徒殺人放火"

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 highbury64 於 2019-12-13 11:30 AM 發表
https://twitter.com/EdwardLawrence/status/1205276515648323584

- 現有關稅會輕微減少

今次只係大陸式行騙, 吾係真正好消息 ...
又用(傳)
連自己都未能完全證實事
當是理所當然

回覆 引用 TOP

睇今日港女升得咁L勁, 就知呢個傳聞, 係10成10老作.

引用:
原帖由 banjo. 於 2019-12-13 12:19 PM 發表

睇今日港女升得咁L勁, 就知呢個傳聞, 係10成10老作.
都反反覆覆好多次

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 highbury64 於 2019-12-13 11:30 AM 發表

- 現有關稅會輕微減少

今次只係大陸式行騙, 吾係真正好消息 ...
大陸佬不嬲都喺咁話噃,話唔減關稅唔對等唔簽吖.
反而儍侵成日話大陸好想簽咋.

回覆 引用 TOP

两隻大老千,全部口講口賠

其實好似沒有確鑿證據話侵侵簽咗名
一直都係傳傳傳...

以侵侵性格。簽名一定會高調!
相信都會係簽的。傳到咁大無退路了

提示:支持鍵盤翻頁左 右