• 瀏覽: 14,910
  • 回覆: 83
  • 追帖: 4
如果傾得掂,一早延期或有再下一輪會談安排
拖到今日冇,即兩邊企硬,唔會突然有
關稅戰以來,美國經濟無甚影響,所以肯定乘勝追擊
下周一必定大冧市

三大不能買的盤:屯門樓 四小龍 美孚
1.美孚太舊,等於一個垂垂老人
2. 屯門太遠,風水又差
3. 四小龍,太密集,住到好像雀籠
熱賣及精選
所以今明兩日炒高等下星期沽囉

引用:
原帖由 江湖少俠 於 2019-12-12 10:26 AM 發表

下周一必定大冧市 ...
仲唱淡?

引用:
原帖由 江湖少俠 於 2019-12-12 10:26 AM 發表

唔冧咁點

引用:
原帖由 股水西流 於 2019-12-12 10:32 AM 發表

唔冧咁點
唔冧公開叫股水西流做大叔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 marcominnie 於 2019-12-12 10:30 AM 發表

贏面好高

回覆 引用 TOP

現269 至小跌900點

回覆 引用 TOP

引用:

smart... c-hing really can think outside the box

引用:
原帖由 marcominnie 於 2019-12-12 10:30 AM 發表

bingo

引用:

有見地

回覆 引用 TOP

跟住炒啦,聽日下午沽

引用:
原帖由 marcominnie 於 2019-12-12 10:49 AM 發表

跟住炒啦,聽日下午沽
fast buy 857 petro china to win big money la

引用:

留名等鞭C

回覆 引用 TOP

引用:

之唔係。吹左成年啦!

佢老美都低能,有種嘅就一早應該加稅,傾掂先減返。

明冇?

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 東亞銀行合伙人 於 2019-12-12 10:52 AM 發表

fast buy 857 petro china to win big money la
3.7入咗

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]