• 瀏覽: 9,739
  • 回覆: 121
  • 追帖: 3
三大利好。。。一。大師話穿26000。。。二。老美攻緊頂。。。三。年尾結算基金做靚盤數。。。結論係好倉坐定定。。。以上係經歷多番思考既鼠b敬上

鄉土股神
熱賣及精選
引用:
原帖由 番鼠bb 於 2019-12-9 10:05 PM 發表

三大利好。。。一。大師話穿26000。。。二。老美攻緊頂。。。三。年尾結算基金做靚盤數。。。結論係好倉坐定定。。。以上係經歷多番思考既鼠b敬上 ...
揸左牛! 唉   睇黎25900牛死硬!

引用:
原帖由 依伊NG 於 2019-12-9 10:06 PM 發表

揸左牛! 唉   睇黎25900牛死硬!
定D黎

鄉土股神
引用:
原帖由 番鼠bb 於 2019-12-9 10:05 PM 發表

三大利好。。。一。大師話穿26000。。。二。老美攻緊頂。。。三。年尾結算基金做靚盤數。。。結論係好倉坐定定。。。以上係經歷多番思考既鼠b敬上 ...
our 857 petro china fat  fat la this time

又話唔玩講估

引用:

若果估計錯誤呢

引用:
原帖由 願榮光歸中石油 於 2019-12-9 10:08 PM 發表

our 857 petro china fat  fat la this time
長線投資。。。不作短線評論

鄉土股神
引用:
原帖由 番鼠bb 於 2019-12-9 10:08 PM 發表

定D黎
早知今日升一百點止賺算啦!  見你睇升死9成!

引用:
原帖由 前後抽插 於 2019-12-9 10:09 PM 發表

又話唔玩講估
好鬼悶港股主場黎忍唔到手

鄉土股神

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 samesky520 於 2019-12-9 10:09 PM 發表

若果估計錯誤呢
若果估計錯誤就會跌了

鄉土股神
引用:
原帖由 依伊NG 於 2019-12-9 10:10 PM 發表

早知今日升一百點止賺算啦!  見你睇升死9成!
週線向上。。。大利好

鄉土股神
引用:
原帖由 依伊NG 於 2019-12-9 10:10 PM 發表

早知今日升一百點止賺算啦!  見你睇升死9成!
next year is mouse year in chinese calander, mouse bb will right this time

引用:
原帖由 番鼠bb 於 2019-12-9 10:11 PM 發表

週線向上。。。大利好
聽日走算啦!

引用:
原帖由 願榮光歸中石油 於 2019-12-9 10:12 PM 發表

next year is mouse year in chinese calander, mouse bb will right this time
thx for your mention

鄉土股神

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 依伊NG 於 2019-12-9 10:13 PM 發表

聽日走算啦!
要對自己有信心

鄉土股神

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]