• 瀏覽: 22,877
  • 回覆: 151
  • 追帖: 3
到市場回復正常後,你估樓價會怎樣!?

熱賣及精選
需要大幅度降價, 才有吸引力😊😊

回覆 引用 TOP

成日都話比沙士差,但市面人頭湧湧,間間食市都要排隊...都唔知差係邊?

前排係少左國內同胞,但多左外國客.

仲有,國內同胞近日已再大批出現在上水、屯門及元朗了

inbound 真係直咗。
接開鬼佬的grayline 都炒剩兩三隻導游了!

回覆 引用 TOP

回复正常強勁反彈

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 懷舊壽包 於 2019-12-9 11:15 AM 發表

成日都話比沙士差,但市面人頭湧湧,間間食市都要排隊...都唔知差係邊?

仲有,國內同胞近日已再大批出現在上水、屯門及元朗了 ...
這些不是來旅行,只係走水貨。只可幫到香港某類零售。

夠啦,香港市面得返藥房,市肆兩大類

回覆 引用 TOP

唔覺得特別太差, 酒樓餐廳仍然要排隊。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 懷舊壽包 於 2019-12-9 11:15 AM 發表

仲有,國內同胞近日已再大批出現在上水、屯門及元朗了 ...
同胞又回來? 唔怕俾人打?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kailianda 於 2019-12-9 11:25 AM 發表

這些不是來旅行,只係走水貨。只可幫到香港某類零售。
輸入通脹
都話正
通脹是什麼
民生東西

食品
生果
蔬菜
有工開好
追唔上物价

就係最好例子

对某一点人
大部份都

提示: 違規內容已被屏蔽
提示: 違規內容已被屏蔽
邊方面沙士好過依家?

樓市97尾向下,直到03沙士係谷底,6年時間。而家先6個月。不過當年炒家為主,而家用家為主,恐慌性拋售個案唔會多

引用:
原帖由 some1 於 2019-12-9 01:15 PM 發表

樓市97尾向下,直到03沙士係谷底,6年時間。而家先6個月。不過當年炒家為主,而家用家為主,恐慌性拋售個案唔會多
什麼问题
基於$
最為關鍵
当$
金鏈有事
什麼事
都会發生
97.....向下也是$
O3....乜是$
XX....有事都係$

$
可以