• 瀏覽: 2,318
  • 回覆: 17
  • 追帖: 1
熱賣及精選
有目標未,睇邊區?

中山投資建議買東面,如果急住就買返市區
原因1深中大橋
原因2全國最長  時速最快地鐵線 廣州18號線,設馬鞍站 翠亨站
原因3新開發區,翠亨新區嘅定位就相當於深圳嘅南山
原因4隨著深圳/廣州房價高企,深廣兩地政府要解決窮人住房問題大致兩個方法,一系就留地起多D公屋,一系就同隔離二三線城市 合作興建地鐵俾窮人遷過去住,利用低票價交通工具來實現大灣區融合

回覆 引用 TOP

火炬區, 等3-4年應該都唔錯, 我在十一月買左

多AA同多廣告應該有伏, 如果好野吾需要賣廣告。

香蕉人的墮落🍌

回覆 引用 TOP

彎區都係搵核心區穩陣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 macpybb 於 2019-12-9 08:56 AM 發表

火炬區, 等3-4年應該都唔錯, 我在十一月買左
師兄買左火炬邊個靚單位? 分享下好嗎?

引用:
原帖由 厓上的波兒 於 2019-12-10 08:03 AM 發表

師兄買左火炬邊個靚單位? 分享下好嗎?
美的悅府 90平

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 急焦硬硬的希望 於 2019-12-8 01:46 PM 發表

下週末同老婆參加大灣區香港睇樓團,準備上車買翻間,有沒興趣一齊?
近排在深中通道落橋位有個望還景單位推出,900呎3房單位3成首期30萬上車帶精裝修,距離珠海哈羅公學8公里距離,周邊教育、醫療、金融配套都非常齊全,有興趣可以一起睇下

回覆 引用 TOP

樓主,有冇睇過佛山,碧桂園鳳凰灣,超級大盤,無廣告,但今年己經賣左5xxx套,全國排頭幾位

not interested in

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我要發達2015 於 2019-12-11 10:49 PM 發表

樓主,有冇睇過佛山,碧桂園鳳凰灣,超級大盤,無廣告,但今年己經賣左5xxx套,全國排頭幾位
=================================================================
我有興趣呢個, 有冇AA有 special offer呢?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]