• 瀏覽: 6,732
  • 回覆: 42
  • 追帖: 3
http://www2.hkej.com/landing/mobArticle2/id/2324304

長沙灣恒大,睿峰傳首日得52票

收票已經冇力;其實依家買長樓花要三思

熱賣及精選
長沙灣,夠膽開價22000,仲要蚊型屋苑,又唔係MTR上,竟然貴過四小30%,當香港人傻架咩

大陸地産商,食水深過本港四大發展商好多呀!
引用:
原帖由 kkwokyan 於 2019-12-8 03:35 AM 發表

http://www2.hkej.com/landing/mobArticle2/id/2324304

長沙灣恒大,睿峰傳首日得52票

收票已經冇力;其實依家買長樓花要三思

地鐵上蓋,其實開22000 差唔多

貴得很。值唔值見人見智

回覆 引用 TOP

果度都係MTR上蓋?唔濕身,去到MTR?
引用:
原帖由 新加西亞 於 2019-12-8 07:54 AM 發表

地鐵上蓋,其實開22000 差唔多

回覆 引用 TOP

10:1
黃金比例

最後衹清得五伙

回覆 引用 TOP

入愛海頌等于馬上賺七千一呎

同住隔離元州邨差唔多

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2019-12-8 06:20 AM 發表

長沙灣,夠膽開價22000,仲要蚊型屋苑,又唔係MTR上,竟然貴過四小30%,當香港人傻架咩

大陸地産商,食水深過本港四大發展商好多呀!
賣唔到咪放下先,惜售係敢的啦

回覆 引用 TOP

好貴
不過52票係星期五

回覆 引用 TOP

城哥樓,雖然質數普通,但勝在老實,唔會食人咁多溢價

不過其實愛海頌已經係市價,只係依個盤溢價太高姐
引用:
原帖由 BMWM4C 於 2019-12-8 10:45 AM 發表

入愛海頌等于馬上賺七千一呎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 YUENGIL 於 2019-12-8 10:55 AM 發表

好貴
不過52票係星期五
呢幾天凍,少咗人出嚟入票。

暖返D,票會多,始終剛性需求大

恒大呢間嘢真係傻傻哋,長實附近嘅樓盤平咁多都唔係好去貨,佢仲高開咁多。

等交空置稅喇。

回覆 引用 TOP

地區唔值

回覆 引用 TOP

尋日去咗示位,都有啲客既,始終市區一房六七球都有需求,兩房就應該收得皮。我估應該收得好多星期五。一定要呢區2房新樓愛海真心抵好多,如果忍受到雜啲既話。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]