• 瀏覽: 25,564
  • 回覆: 116
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 騰雞腳軟男 於 2019-12-7 10:11 PM 發表

推兩房唔係正常剛需?唔明咩叫推多左兩房賣唔哂
剛需係有,不過太貴

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 lala1225 於 2019-12-7 10:12 PM 發表

是的,等到我對腳軟晒
thanks for your support

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 rpyg 於 2019-12-7 09:49 PM 發表

笑撚死
kai tak 都爆煲
其他區新樓點算
啟德賣點係有齊公屋居屋、老人院舍、兒童之家、弱智人士中心。超正😀

23000唔買,下次加到28000你就知味道

回覆 引用 TOP

一早講左,啟德吹大左,租金回報得1.5厘,真係有錢無地方蝕,先至買
引用:
原帖由 騰雞腳軟男 於 2019-12-7 09:45 PM 發表

啟德一手價23000,勁多一兩房都要賣剩過百伙。

計埋尚珒溋賣剩的四百幾伙,同n 咁多塊地供應,減價壓力只會越來越大。

剛剛宣佈沙中線過海要推遲到2022,下年通車九龍段又有人搞下破壞自然會推遲到2023,到時信錯啟德好友的買家又要捱多一年。 ...

引用:
原帖由 ewwh0514 於 2019-12-7 10:18 PM 發表

啟德賣點係有齊公屋居屋、老人院舍、兒童之家、弱智人士中心。超正😀
一刻戀上

引用:
原帖由 騰雞腳軟男 於 2019-12-7 09:45 PM 發表

啟德一手價23000,勁多一兩房都要賣剩過百伙。

計埋尚珒溋賣剩的四百幾伙,同n 咁多塊地供應,減價壓力只會越來越大。

剛剛宣佈沙中線過海要推遲到2022,下年通車九龍段又有人搞下破壞自然會推遲到2023,到時信錯啟德好友的買家又要捱多一年。 ...
僻五成比你,米咋型冇手期

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2019-12-7 10:24 PM 發表

一早講左,啟德吹大左,租金回報得1.5厘,真係有錢無地方蝕,先至買
Exactly .... 什麼什麼之下,奧運之上。。。點算

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lala1225 於 2019-12-7 10:30 PM 發表

一刻戀上
好過一刻湧上

回覆 引用 TOP

一定要一Q清,依家咩環境,大家心照喇,算賣得好喇,慢慢賣咪慢慢賣囉,冇咩所謂

結業,失業,裁員進行中,賣樓成繢已唔錯。遲d更多壞消息,要去貨減價係唯一出路。

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2019-12-7 10:24 PM 發表

交通方便,20000 租出一房,回報有3厘,可觀

23000就租到700尺三房一套,會有人用20000租一房?
引用:
原帖由 edwwin 於 2019-12-7 11:33 PM 發表

引用:
原帖由 edwwin 於 2019-12-7 11:33 PM 發表

萬二定二萬?🤭

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 樹上長長OL 於 2019-12-7 11:37 PM 發表

萬二定二萬?🤭
啟徳交通方便,20000 租出唔出奇

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]