• 瀏覽: 5,631
  • 回覆: 32
早午晚平均一個禮拜聽到佢一次, 我係郭小姐呀, 問埋曬啲低端問題, 點解嗰隻嘢會跌到咁嘅? 有冇得升返呀? 連嗰隻嘢點解會跌你自己都唔知, 你買緊乜咁你自己知唔知呀, 財演答到你點樣升, 仲使鬼坐喺度同你講嘢咩

熱賣及精選
我都認得出呢個人

亮劍精神

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 黑之牙 於 2019-12-6 11:03 PM 發表

我都認得出呢個人
可能無人打去。咪來來去去都係郭小姐囉。如果85台同香討合作即時問股。應該唔錯。

回覆 引用 TOP

接佢本來都唔係問題, 最弊佢問埋曬啲問題, 非常低端, 難聽啲講根本係無知婦孺

回覆 引用 TOP

根本來來去去都係那幾個人打去問,另外有一個姓陳的女人,無論咩電視臺同電臺的財經節目,所有phone in 環節都聽到佢把聲,即刻息機!

引用:
原帖由 雷神托爾 於 2019-12-6 10:53 PM 發表

早午晚平均一個禮拜聽到佢一次, 我係郭小姐呀, 問埋曬啲低端問題, 點解嗰隻嘢會跌到咁嘅? 有冇得升返呀? 連嗰隻嘢點解會跌你自己都唔知, 你買緊乜咁你自己知唔知呀, 財演答到你點樣升, 仲使鬼坐喺度同你講嘢咩 ...
你都幾细心, 咁都俾你識穿

回覆 引用 TOP

關仁穏事

Power tends to corrupt, and absolute power corrupts absolutely

Never attempt to teach a pig to sing. It wastes your time and annoys the pig.

人才有用不好用,

奴才好用没有用.

回覆 引用 TOP

算吧啦
成個節目幾乎無答問時間

回覆 引用 TOP

冇人打電話上去,呢d節目其實好少人睇

乜都做假的時代

fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kenny1032 於 2019-12-6 11:42 PM 發表

冇人打電話上去,呢d節目其實好少人睇
Txb 一上到國際舞台(youTube) 收視率完全唔得

回覆 引用 TOP

冇郭小姐 又點會有財演

回覆 引用 TOP

係呀, 我係郭小姐呀
呢啲呀毛, 梗係搵青姐答佢啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 雷神托爾 於 2019-12-6 10:53 PM 發表

早午晚平均一個禮拜聽到佢一次, 我係郭小姐呀, 問埋曬啲低端問題, 點解嗰隻嘢會跌到咁嘅? 有冇得升返呀? 連嗰隻嘢點解會跌你自己都唔知, 你買緊乜咁你自己知唔知呀, 財演答到你點樣升, 仲使鬼坐喺度同你講嘢咩 ...
你都好支持TVB喎, 成日都睇

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]