• 瀏覽: 6,508
  • 回覆: 52
依間6D,對正大墳景,創左同類曆史新高

咁淡市都創新高,荃西真係無得頂

有圖有真相,依間41樓,貴過樓上52樓

貴過年頭49樓足足一球

https://ps.hket.com/article/2514396/%E7%92%B0%E5%AE%87%E6%B5%B7%E7%81%A32%E6%88%BF%E3%80%80%E4%B8%8A%E8%BB%8A%E5%AE%A2825.8%E8%90%AC%E6%8E%A5%E8%B2%A8?mtc=60037

附件

Screenshot_20191206-154613_Chrome.jpg(220.66 KB)

2019-12-6 03:49 PM

熱賣及精選
引用:
原帖由 c7wc2018 於 2019-12-6 03:41 PM 發表

貴過年頭49樓足足一球

https://ps.hket.com/article/2514 ... 4%B8%8A%E8%BB%8A%E5 ...
唔多樂觀、,因為日前先見到什麼海之戀,愉景新城,昇柏山啲價都唔係靚價。如果真係咁好巿唔應該係咁,最怕好似之前千一萬嘅萬景峯二房咁,當然長線睇好荃灣啦

首置客根本唔介意比多少少開佢850一樣成交

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2019-12-6 03:41 PM 發表

貴過年頭49樓足足一球

https://ps.hket.com/article/2514396/%E7%92%B0%E5%AE%87%E6%B5%B7%E7%81%A32%E6%88%BF%E3%80%80%E4%B8%8A%E8%BB%8A%E5 ...
你點知樓上是否轉名

上兩個星期就真係差D,不過自從理大事件KO左大量勇武,局勢穩定左
引用:
原帖由 op42 於 2019-12-6 04:47 PM 發表

唔多樂觀、,因為日前先見到什麼海之戀,愉景新城,昇柏山啲價都唔係靚價。如果真係咁好巿唔應該係咁,最怕好似之前千一萬嘅萬景峯二房咁,當然長線睇好荃灣啦 ...

對墳但同時可望中環補番,所以吾會因為咁平左

回覆 引用 TOP

兩房千萬都吾洗
睇怕海之愛炫九百吾洗

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2019-12-6 05:07 PM 發表

上兩個星期就真係差D,不過自從理大事件KO左大量勇武,局勢穩定左
大市升緊,證明荃西落后

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 op42 於 2019-12-6 04:47 PM 發表

唔多樂觀、,因為日前先見到什麼海之戀,愉景新城,昇柏山啲價都唔係靚價。如果真係咁好巿唔應該係咁,最怕好似之前千一萬嘅萬景峯二房咁,當然長線睇好荃灣啦 ...
荃灣的確市弱

回覆 引用 TOP

環宇過左三年SSD好耐啦,使鬼轉名咩

6D有十幾單二手成交,單單都係轉名?
引用:
原帖由 最緊要有米 於 2019-12-6 05:05 PM 發表

你點知樓上是否轉名

引用:
原帖由 amazing601 於 2019-12-6 04:48 PM 發表

首置客根本唔介意比多少少開佢850一樣成交
手置多一仙也炎貴,所以呢D升不起

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2019-12-6 05:12 PM 發表

環宇過左三年SSD好耐啦,使鬼轉名咩

6D有十幾單二手成交,單單都係轉名?
轉名加按開二,你未試過呀?

如果全部都轉名,你地aa就食西北風啦
引用:
原帖由 最緊要有米 於 2019-12-6 05:12 PM 發表

轉名加按開二,你未試過呀?

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2019-12-6 05:21 PM 發表

如果全部都轉名,你地aa就食西北風啦
即系你搬緊龍門,根本吾排除轉名成交可能性喇

已經問過aa,係真實成交
引用:
原帖由 最緊要有米 於 2019-12-6 06:42 PM 發表

即系你搬緊龍門,根本吾排除轉名成交可能性喇

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]