• 瀏覽: 10,309
  • 回覆: 103
  • 追帖: 3
熱賣及精選
個業主算好彩,9千幾都走得甩

回覆 引用 TOP

恆大點算

回覆 引用 TOP

8年蝕4球, 呢d就係aa 所講好幸福?😁😁

上左車既人係最幸福,勉勵年青人努力向上https://m.discuss.com.hk/index.php?action=thread&tid=28730818&extra=&page=1

唔付之撜已好好益哂班打咂燒黑暴已完執平貨

回覆 引用 TOP

星堤冇海景,多蚊,不是飛機則

覺得分層不要整色整水,九吾搭八,開分層複式
直接做吼匙丶或者分層(兩三房一梯四伙。四房,飛機則)咁仲乾淨利落

引用:
原帖由 萬家變態的師兄 於 2019-12-5 07:42 PM 發表

個業主算好彩,9千幾都走得甩
郊區盤好多艇

一早開價貴

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 最緊要有米 於 2019-12-5 09:45 PM 發表

直接做吼匙丶或者分層(兩三房一梯四伙。四房,飛機則)咁仲乾淨利落 ...
之前有位師兄叫星堤,宜家潛水了

939, ES8
引用:
原帖由 最緊要有米 於 2019-12-5 09:45 PM 發表

直接做吼匙丶或者分層(兩三房一梯四伙。四房,飛機則)咁仲乾淨利落 ...
Location location and location

交通兩頭唔到岸,冇景,校網麻麻,冇靚醫院,買餸唔方便,冇譚仔食你唔講?

跟本唔關飛機事,九唔搭八

跌咁多  

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大米缸 於 2019-12-5 10:08 PM 發表

Location location and location

交通兩頭唔到岸,冇景,校網麻麻,冇靚醫院,買餸唔方便,冇譚仔食你唔講?

跟本唔關飛機事,九唔搭八
米米只喜歡飛機則分層,東南向海,IN,不用或少同人一架𨋢,冇蚊,隱居感,地段不限

你指果D只是地段問題,可以飛車出去吃譚仔丶行置地,吾會為左呢D野而住近

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mj23sp33 於 2019-12-5 09:57 PM 發表

之前有位師兄叫星堤,宜家潛水了
星堤兄當年攪到好多淡淡潛水就真

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]