• 瀏覽: 38,021
  • 回覆: 167
  • 追帖: 2
很後悔中.......200蚊入了...輸哂

技術分析黑魔法防禦學
基本分析麻瓜研究學
妙麗波浪理論學
大鱷奇獸飼育學
即市盤路變形學
牛熊飛行學
期指占卜學
熱賣及精選
引用:
原帖由 追魂兄~ 於 2019-12-4 02:35 PM 發表

陳經理叫我提下你唔好厘係個次格玩手機, 通完次所仲要出返去炸薯條, 記得洗手

災自北方來, 有名襠遭殃, 先搞冧a股, 再搞冧冥幣,  連累港恒指, 仲想瀨外g, 5毛滿天飛, 當股民on9?

又曰: 莫道石人一隻眼, 貶值民幣天下反...
自己睇下10年前1688手法啦

如果第1,2日唔走,就幾年都唔使走

等馬雲同你50元回收

蝗蟲亂港(大陸,印巴,非洲假難民)
今日割百億,明日割千億,然後得一夕安寢。起視四境,而蝗軍又至矣!然則香港之地有限,暴蝗之欲無厭,奉之彌繁,侵之愈急,故不戰而強弱勝負已判矣。至於顛覆,理固宜然。古人云:「以地事蝗,猶抱薪救火,薪不盡,火不滅。」此言得之。
引用:
原帖由 追魂兄~ 於 2019-12-4 02:35 PM 發表

喂!蛇王玩手機,你係咪撈架!
洗完廁所出去用你條脷拖地

有足球的地方就有江湖,有江湖就有紛爭,有紛爭就有足球。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 HK官商合謀0002 於 2019-12-4 02:39 PM 發表

等馬雲同你50元回收
對!
我都咁同人講,人地唔信。

-------------------------------------------------------------------------

若要人不知, 唔好咁低B !!

回覆 引用 TOP

40大盜..........是一個警世故事

fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題
SEE 160

燈追投降。。。阿里有救喇

鄉土股神

回覆 引用 TOP

講明係賊阿爸........就咪黐埋去啦..............

專心炒股........

吹水會分心, 會走雞.............

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 HK官商合謀0002 於 2019-12-4 02:39 PM 發表

等馬雲同你50元回收
呢隻不同權, 我諗無 $50 咁多 !

回覆 引用 TOP

你放出去就升架啦..
造福下人群啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CCPEVE 於 2019-12-4 02:38 PM 發表

陳經理叫我提下你唔好厘係個次格玩手機, 通完次所仲要出返去炸薯條, 記得洗手
嚇到樓主唔回貼了

回覆 引用 TOP

引用:

你係咪賣曬D爸爸
夜期暴升了

回覆 引用 TOP

引用:

來生不買今生買🤣🤣
來生可能無蘋果電腦,無錢幣.....

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]