列印

呢家all in阿里爸爸9988....聖誕人地唱聖誕歌...我地唱阿里....牙里爸爸

呢家all in阿里爸爸9988....聖誕人地唱聖誕歌...我地唱阿里....牙里爸爸 E-mail 此主題給朋友

呢家all in阿里爸爸9988....聖誕人地唱聖誕歌...我地唱阿里....牙里爸爸

技術分析黑魔法防禦學
基本分析麻瓜研究學
妙麗波浪理論學
大鱷奇獸飼育學
即市盤路變形學
牛熊飛行學
期指占卜學
熱賣及精選
引用:
原帖由 追魂兄~ 於 2019-12-3 10:49 AM 發表
又係梨

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2019-12-3 10:50 AM 發表

又係梨
fast buy 857 petro china to win big money la...
this stock is cigar butt ar..

MOLA MOLA

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 願榮光歸中石油 於 2019-12-3 10:51 AM 發表

fast buy 857 petro china to win big money la...
this stock is cigar butt ar..

燈追唔好講喇

鄉土股神

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2019-12-3 10:53 AM 發表

oh no...you blue chip...

回覆 引用 TOP

馬雲外星人吸哂你D薯條

回覆 引用 TOP

加油

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 番鼠bb 於 2019-12-3 10:53 AM 發表
燈追唔好講喇
佢越講真係越跌

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 追魂兄~ 於 2019-12-3 10:49 AM 發表
小你巴巴??

回覆 引用 TOP

引用:
唔係200蚊痾左咩

回覆 引用 TOP

芝麻開門

回覆 引用 TOP

我驚D人唱 操你...操你媽媽

引用:
原帖由 股壇小丑1 於 2019-12-3 05:00 PM 發表
我驚D人唱 操你...操你媽媽
https://youtu.be/Qo9LQzR1Lds

回覆 引用 TOP

16 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]