列印

留意反彈時間

留意反彈時間 E-mail 此主題給朋友

1) 尾市反彈, 等你猶豫追唔切, 真升
2) 咁早反彈, 比足夠時間你入牛, 引牛

熱賣及精選
ccc

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 熊市未完 於 2019-12-3 10:35 AM 發表
thx c-hing kind sharing..
really useful tips

引用:
原帖由 熊市未完 於 2019-12-3 10:35 AM 發表
玩L完

回覆 引用 TOP

開call先啦, 吾好吹啦

回覆 引用 TOP

引用:
smart

everthing happen must be a reason.
3:45pm做決定

回覆 引用 TOP

引用:

果然引牛

引用:
原帖由 熊市未完 於 2019-12-3 06:23 PM 發表

果然引牛
咁即係說明天又要跌了!

我要全年真夏天,夏天可以陽光與海灘,正!
有誰有資格罵人是燈?有誰100%中?說自己燈才是高手!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 熊市未完 於 2019-12-3 06:23 PM 發表

果然引牛
c-hing strong...
IG sharp drop now

try 25600-25800 first

回覆 引用 TOP

支持

智勇雙全
你企牛的, 入黎燈我?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 願榮光歸中石油 於 2019-12-3 11:24 AM 發表

thx c-hing kind sharing..
really useful tips
free falling, 爽過陳爽

有請小鳳姐

回覆 引用 TOP

72 12345
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]