列印

華為九月一款新手機已完全不用美國晶片🤩🤩🤩

華為九月一款新手機已完全不用美國晶片🤩🤩🤩 E-mail 此主題給朋友

港人炒樓稱最狂  球迷愛波好瘋狂
世界聞名嚮噹噹  通宵睇波唔在講
師奶阿叔結成黨  飲住啤酒食熱浪
齊齊睇樓熱洪洪  生完非滋爆暗瘡
同行搶客四圍撞  買波一注狠夾狼
指數八十無相干  衰在睇錯全泡湯
仲有得升咪早放  輸完加注沬大汗
贏到最後才稱王  借錢唔還逃仰光 
熱賣及精選
CCTVB 講既你都好信?

知唔知點解討論區D人講到咁激動,但又連遊行都無出現? 因為佢地都係身在內地,同電話騙案既騙徒一樣,你叫佢自己拍片,一定片都無條,佢地想呃市民去死,香港市民係有智慧的,唔會民鬥民的.
引用:
原帖由 殘廁強勁的弟弟 於 2019-12-2 08:27 PM 發表
華為已經唔使靠美國

《環球時報》總編輯胡錫進發文,指李洪元的遭遇令人同情,也反映華為的管理存在一定缺陷。

垃圾華為
胡作非為

引用:
原帖由 問妳會否跟我走 於 2019-12-2 08:33 PM 發表
全部所謂靠自己係不智的,因為依家係全球一體化,燒大量金錢去靠自己,好快又會被洪水淹沒,盞徙心機,好好地同其他國家合作好過啦。
唔係想靠自己,係美國成日話制裁,成日被日牽住鼻子走,無辦法之下自己先殺出一條血路

美國狗玩出火!夠膽出兵打中國未?

太好啦!  可以脫勾

不用華為 難有作為

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 殘廁強勁的弟弟 於 2019-12-2 08:27 PM 發表
唔通信平果

華為幾勁,國內仍買Apple 居多

對美國已是一個警號,美國第二

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 胡三刀 於 2019-12-2 08:26 PM 發表
幾時上市??

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]