列印

個個人以為星期日有遊行會跌,怎料。。。

個個人以為星期日有遊行會跌,怎料。。。 E-mail 此主題給朋友

星期1會升
12月2號
好好既例子

熱賣及精選
支持,這樣我問9988?

我要全年真夏天,夏天可以陽光與海灘,正!
有誰有資格罵人是燈?有誰100%中?說自己燈才是高手!

引用:
原帖由 AngelPaul026 於 2019-11-30 10:08 AM 發表
支持,這樣我問9988?
好的,9988呢隻股上市時間唔長
日線圖就有上升裂口,暫時睇會回到195蚊,到時195至200係橫行區
估計橫行1個星期,才會決定重上200蚊,定係再回返去190蚊,如重上200,可上望210水平,如失守190,可能要見176至180等上市招股價水平。

部署:195蚊可買入,短炒者198蚊食糊,長線者可上望210食糊,跌穿190止蝕走人

第1隻股份,比詳細內容你

引用:
原帖由 天生鳥 於 2019-11-30 10:16 AM 發表

好的,9988呢隻股上市時間唔長
日線圖就有上升裂口,暫時睇會回到195蚊,到時195至200係橫行區
估計橫行1個星期,才會決定重上200蚊,定係再回返去190蚊,如重上200,可上望210水平,如失守190,可能要見176至180等上市招股價水平。

部署:195蚊可買入,短炒者198蚊食糊,長線者可上望210食糊,跌穿190止蝕走人

第1隻股份,比詳細內容你: ...
多謝!

回覆 引用 TOP

945 THX

失業倉

中獸
大唐
華能

長建名句
過程中不會抱有志在必得的心態。
引用:
原帖由 大海之星 於 2019-11-30 10:14 AM 發表
0.112係前底
星期5收市BID 0.113
所以短期內會有反彈
部署:現價買入可上望0.13丶止蝕0.1

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chanwai888 於 2019-11-30 10:17 AM 發表
945 THX
945係強勢股
前底150.2丶前高位155
部署:150附近可買入丶目標160丶止蝕148

回覆 引用 TOP

700,941

引用:
原帖由 天生鳥 於 2019-11-30 10:33 AM 發表

945係強勢股
前底150.2丶前高位155
部署:150附近可買入丶目標160丶止蝕148
多謝,這樣$150買宏利!

引用:
原帖由 SayingLoveU 於 2019-11-30 10:44 AM 發表
700,941
700前底328丶前高位342
部署:現價買入丶328止蝕丶340食糊

個人評級~垃圾股
50蚊先好買

引用:
原帖由 AngelPaul026 於 2019-11-30 10:56 AM 發表

多謝,這樣$150買宏利!
宏利金融是好公司
看MPF就知道

回覆 引用 TOP

當然係香討最近熱話股 941 啦

引用:
原帖由 香港膠液所 於 2019-11-30 11:12 AM 發表
當然係香討最近熱話股 941 啦
個人評級~垃圾股
50蚊先好買

回覆 引用 TOP

有人問我3313?

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]