• 瀏覽: 12,447
  • 回覆: 164
  • 追帖: 9
引用:
原帖由 waichaiso 於 2019-12-1 11:00 AM 發表

3X年樓,個個單位保養如何相差可以好大,要每個單位自己睇。
都係架,不過我唔介意個裝修殘,越舊越好因為都諗住大裝,寧願樓價平d
最緊要d喉同去水,真心其實幾新嘅樓都會有舊嘅一日
買樓都係睇交通,地點,日常生活方唔方便到自己啫

熱賣及精選
蔚景園最好 望落卡士都唔同 偉華果d淨係個滴水水泥屋苑平台都唔開胃

越舊越好?你覺得老婆嫩D好,定老D好?反正化妝,一樣架姐
引用:
原帖由 dennis513 於 2019-12-1 11:43 AM 發表

都係架,不過我唔介意個裝修殘,越舊越好因為都諗住大裝,寧願樓價平d
最緊要d喉同去水,真心其實幾新嘅樓都會有舊嘅一日
買樓都係睇交通,地點,日常生活方唔方便到自己啫 ...

引用:
原帖由 Enzo2012 於 2019-12-1 11:43 AM 發表

蔚景園最好 望落卡士都唔同 偉景果d淨係個滴水水泥屋苑平台都唔開胃
都好多師兄推薦呢個屋苑
雖然係貴D,但始終SHK樓

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2019-12-1 11:51 AM 發表

老婆老D唔駛成日交功課都幾好

回覆 引用 TOP

相信正經答嘅師兄大部份都住嗰頭,首先感謝。
歡迎繼續留言比較

回覆 引用 TOP

我住沙田中心, 交通方便 我自己返灣仔朝早只需要45分鐘返到office( 未示威之前), 買嘢方便附近有五間超級市場, 兩間百佳一間惠康一間citysuper一間一田仲有沙田街市。 缺點係真係嘈, 我住15樓開窗車聲好大,因為好多巴士經過。

引用:
原帖由 Enzo2012 於 2019-12-1 11:43 AM 發表

蔚景園最好 望落卡士都唔同 偉華果d淨係個滴水水泥屋苑平台都唔開胃
蔚景有卡屎,吾系呀嘛

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2019-12-1 11:51 AM 發表

老大媽好

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dennis513 於 2019-11-30 12:41 PM 發表

感謝分享,睇嚟都係好運沙中啱D,最細嗰D兩房一家三口會唔會太細?
同埋對上一次大維修每戶要夾幾錢? THANKS
好運會大一d,沙中嘛,樓主睇真再考慮,二個人住都不夠,一家三口就。。。。

引用:
原帖由 hkchin15 於 2019-12-1 12:34 PM 發表

好運會大一d,沙中嘛,樓主睇真再考慮,二個人住都不夠,一家三口就。。。。
我就係上網見好運390-440 d 則好似幾大間
相反偉華沙中大部份都係320呎左右嘅兩房,真係太細

回覆 引用 TOP

上面留言班人話唔揀沙田,果班人都好好笑,全港都周圍多曱甴,返去澳門,大灣區就唔會出現曱甴,講出黎果個都笑死人!

引用:
原帖由 dennis513 於 2019-12-1 12:38 PM 發表

我就係上網見好運390-440 d 則好似幾大間
相反偉華沙中大部份都係320呎左右嘅兩房,真係太細
根本住吾到人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 MU592 於 2019-11-30 02:50 AM 發表

如有多少少錢,買蔚景園啦.新鴻基樓,呎數大D
巴拉蘇喇一系,不過馬場景都只是普通景傘

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 EternalTHAI 於 2019-12-1 11:16 AM 發表

唔好買露台對住寶福山景個邊就得啦。

嘈到開電視永遠聽唔到講乜。
果邊簡直住吾到

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]