• 瀏覽: 8,177
  • 回覆: 82
  • 追帖: 1
最好唔好簽.......一直拖到12月中....

熱賣及精選
引用:
原帖由 SkyBlue2046 於 2019-11-22 12:12 AM 發表

曱甴唔暴動,警察點會使用武力? 警察屎忽痕? 攞嘢嚟做 ?人哋已經 畀曬警告叫你哋 和平散去! 死都唔聽!繼續破壞! 警察唯一選擇就係使用武力驅散! 我覺得選擇非常正確! ...
其實暴動都係黑警勾結黑社會引發既

引用:
原帖由 NeScAfE_G 於 2019-11-22 11:02 PM 發表

其實暴動都係黑警勾結黑社會引發既
最初係和平示威,但有一班人唔肯和平散去,開始破壞,引致警察使用武力驅散,呢個係最源頭, 你唔好顛倒是非!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 SkyBlue2046 於 2019-11-22 11:04 PM 發表

最初係和平示威,但有一班人唔肯和平散去,開始破壞,引致警察使用武力驅散,呢個係最源頭, 你唔好顛倒是非!
講真 元朗班白衣人 警察有拉到幾多個? 又冇呢班暴徒 入過暴動罪 如果有既話 相信今時今日警察都唔會俾人話黑警啦

引用:
原帖由 CrazyWorld 於 2019-11-21 11:42 PM 發表

香港班黑警踩過界,佢地點樣對待班曱甴俾傳媒影晒,再將啲相推上Twitter俾美國人知晒囉!

西班牙班警察可能識得避鏡頭,全部影唔倒
同傳媒關係好重要。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 NeScAfE_G 於 2019-11-22 11:21 PM 發表

講真 元朗班白衣人 警察有拉到幾多個? 又冇呢班暴徒 入過暴動罪 如果有既話 相信今時今日警察都唔會俾人話黑警啦
請問係黑衣人出現先定白衣人出現先?

回覆 引用 TOP

如果法案唔過,會唔會好多人哭昏在厠所裏呢?

回覆 引用 TOP

必定簽。唔簽絕對連任唔到。
簽不簽都會自動生效。只須要有3份2議員支持就會自動生效

全共和黨議員支持點到佢唔簽
唔簽作反。下次共和黨無人支持佢連任

引用:
原帖由 阿卡斯 於 2019-11-22 10:27 PM 發表

因為Trump有佢最耍家o既技倆-行政命令,佢可以頒佈命令,暫緩簽署直到無了期......

呢個係每一個香港人都應該要思考o既問題:

香港可以冇壹傳媒;
定係可以冇TVB?

(改編自電影"寒戰"對白)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dinwe 於 2019-11-23 01:46 AM 發表

必定簽。唔簽絕對連任唔到。
簽不簽都會自動生效。只須要有3份2議員支持就會自動生效

全共和黨議員支持點到佢唔簽
唔簽作反。下次共和黨無人支持佢連任 ...
不過如果o個段時間國會休會的話,o個份法案就會失效。

呢個係每一個香港人都應該要思考o既問題:

香港可以冇壹傳媒;
定係可以冇TVB?

(改編自電影"寒戰"對白)

回覆 引用 TOP

特朗普周五接受,霍士新聞電話訪問時亦指,是他令到數以千計香港市民免被殺害,否則香港只會淪為極權社會。特朗普並稱會與香港及他的朋友習近平站在一起。三人行。誰是老師?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 NeScAfE_G 於 2019-11-22 11:21 PM 發表

先撩者賤

暴力係唔啱

又唔見港島南區有事??
遍乜地開花呢??

自己坐安全區 人哋社區風聲鶴唳

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿卡斯 於 2019-11-22 10:27 PM 發表

籍口嚟啫

全球最惡老美
下次可以 因應香港廁所環境唔衛生
都可以通過關注香港廁所法
嚟攪事

污過廁所嘅政治 為任何利益

強者話事

回覆 引用 TOP

一定不簽,怕中國。現在中國不簽貿易協議

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]