• 瀏覽: 28,188
  • 回覆: 126
  • 追帖: 4
訓左身係3313係佢3蚊入左諗住佢反彈點知不段出唔好消息直跌落3毫子仲停埋牌,無啦無啦😭

熱賣及精選

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 唔識大 於 2019-11-21 12:53 PM 發表
訓左身係3313係佢3蚊入左諗住佢反彈點知不段出唔好消息直跌落3毫子仲停埋牌,無啦無啦😭
有點像理大示威者。入得唔出得

回覆 引用 TOP

唔停牌都唔知點算

回覆 引用 TOP

雅高控股(03313)股價急升後散水,周四(21日)最多急瀉逾98%,低見0.246港元,單日市值蒸發450億元。該股剛申請停牌,停牌前報0.305元,跌97.9%,成交5.68億元。

雅高早前獲納入MSCI中國指數,11月26日收市後生效。惟經過進一步分析後,決定不將該公司納入旗下指數。

該股踏入11月再發力炒上,累升1.7倍,昨日收報14.8元。今早裂口低開61%後直插,股價跌穿今年低位。

嚴謹流程,精密分析,冷靜觀察,沉著應付,善於守拙,隱藏實力,一擊即中。
我估你吹水三蚊,你話佢不段出壞消一?佢冇出過,只系一个消息,就系msci冇得入

回覆 引用 TOP

好多人中左伏..........

這個世界沒有膠神,生活變得沒有快樂
支持法輪大法好......天滅中共...真主偉大....................

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 高大宇宙的採購 於 2019-11-21 05:26 PM 發表
我估你吹水三蚊,你話佢不段出壞消一?佢冇出過,只系一个消息,就系msci冇得入

自己睇

引用:
原帖由 中國領導班子 於 2019-11-21 05:27 PM 發表
好多人中左伏..........
我諗好多人都撈底博反彈

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 唔識大 於 2019-11-21 05:29 PM 發表

我諗好多人都撈底博反彈
一定係啦.....衫初睇得1-2億成交金額.........之後睇住佢4-5億成交......應該好多人買左佢搏反彈........點知.......

支持法輪大法好......天滅中共...真主偉大....................

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 中國領導班子 於 2019-11-21 05:31 PM 發表

一定係啦.....衫初睇得1-2億成交金額.........之後睇住佢4-5億成交......應該好多人買左佢搏反彈........點知.......
佢復牌唔知唔會會有機反彈

引用:
原帖由 唔識大 於 2019-11-21 05:35 PM 發表

佢復牌唔知唔會會有機反彈
一定會啦........

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 中國領導班子 於 2019-11-21 05:36 PM 發表

一定會啦........
希望啦,唔好話平手走,蝕少d都好😭

引用:
原帖由 jalsen8888 於 2019-11-21 01:09 PM 發表
雅高控股(03313)股價急升後散水,周四(21日)最多急瀉逾98%,低見0.246港元,單日市值蒸發450億元。該股剛申請停牌,停牌前報0.305元,跌97.9%,成交5.68億元。

雅高早前獲納入MSCI中國指數,11月26日收市後生效。惟經過進一步分析後,決定不將該公司納入旗下指數。

該股踏入11月再發力炒上,累升1.7倍,昨日收報14.8元。今早裂口低開61%後直插,股價跌穿今 ...
1蚊

回覆 引用 TOP

聽日0.03撈一下

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]