• 瀏覽: 29,356
  • 回覆: 126
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 唔識大 於 2019-11-21 05:35 PM 發表

佢復牌唔知唔會會有機反彈
上8元俾你走

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
復牌吉穿2毫‘都會買番二萬股玩下‘輸左當比老千汁藥’樓主3文買當上左一課,香港立立亂‘老千當然乘機揾食

回覆 引用 TOP

完全5警。

未生我時誰是我?我出生後我是誰?
股帝晉為勝帝,只色勝利,5G個by字點寫|

回覆 引用 TOP

可能有機會除牌 算啦 3萬當買經驗

仲有3k 偷笑

回覆 引用 TOP

究竟點解暴跌

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 iapple2 於 2019-11-21 06:02 PM 發表

聽日0.03撈一下
博士蛙 2.0 😱

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Brian668 於 2019-11-21 06:21 PM 發表

3蚊入,14蚊都吾放,高人
你真心定假X?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 andonlyu 於 2019-11-21 06:09 PM 發表

"單日市值蒸發450億元" --> 但成交只係講梗5.68億元
應該咁計 》上日市價 14.8 - 0.3 (今日價)= 14.5 x 發行股數。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 唔識大 於 2019-11-21 12:53 PM 發表

訓左身係3313係佢3蚊入左諗住佢反彈點知不段出唔好消息直跌落3毫子仲停埋牌,無啦無啦😭
咁刺激你唔早講😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jalsen8888 於 2019-11-21 01:09 PM 發表

雅高控股(03313)股價急升後散水,周四(21日)最多急瀉逾98%,低見0.246港元,單日市值蒸發450億元。該股剛申請停牌,停牌前報0.305元,跌97.9%,成交5.68億元。

雅高早前獲納入MSCI中國指數,11月26日收市後生效。惟經過進一步分析後,決定不將該公司納入旗下指數。

該股踏入11月再發力炒上,累升1.7倍,昨日收報14.8元。今早裂口低開61%後直插,股價跌穿今 ...
諗起淘寶d評分

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 唔識大 於 2019-11-21 12:53 PM 發表

訓左身係3313係佢3蚊入左諗住佢反彈點知不段出唔好消息直跌落3毫子仲停埋牌,無啦無啦😭
熊爆港女🤘🏻😆😆😆

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 唔識大 於 2019-11-21 05:28 PM 發表

自己睇
樓主中伏

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jalsen8888 於 2019-11-21 01:09 PM 發表

雅高控股(03313)股價急升後散水,周四(21日)最多急瀉逾98%,低見0.246港元,單日市值蒸發450億元。該股剛申請停牌,停牌前報0.305元,跌97.9%,成交5.68億元。

雅高早前獲納入MSCI中國指數,11月26日收市後生效。惟經過進一步分析後,決定不將該公司納入旗下指數。

該股踏入11月再發力炒上,累升1.7倍,昨日收報14.8元。今早裂口低開61%後直插,股價跌穿今 ...
大部份散戶成為一隻隻大閘蟹,3毫升番10倍都無用,番本已相當困難,買到呢隻就慘啦!

回覆 引用 TOP

有公告出左,應該會上返5蚊

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]