• 瀏覽: 21,888
  • 回覆: 296
呢一刻只有傻西先會放資產在美國銀行

引用:
原帖由 沉睡浪漫的甩毛 於 2019-11-20 03:37 PM 發表

如果有事,放心佢會賣你啲債務俾其他銀行
賣比中資銀行

引用:
原帖由 panthercww 於 2019-11-20 01:04 PM 發表

要求美國總統向國會相關委員會提交一份制裁人員名單,這些人被指打壓香港基本自由,有可能被凍結在美國的資產或拒絶入境。這份名單列明的是針對那些有份參與,把個別人士引渡到中國大陸被監控、擄走、扣留、虐待或被迫認罪的人.
你是這些人嗎? ...
既然單方面可決定,你有權反抗?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 盜千心 於 2019-11-20 03:45 PM 發表

賣比中資銀行
最終都係送中

回覆 引用 TOP

稱霸靠惡
鍾意點就點
唯有自己睇路

tc

回覆 引用 TOP

而家HSBC係咪有一半係中資?

引用:
原帖由 沉睡浪漫的甩毛 於 2019-11-20 03:47 PM 發表

最終都係送中
總比送西好

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 LeePotJu88 於 2019-11-20 12:56 PM 發表

花旗係美國銀行,人權法可能會要求佢做野。

我自救先算。
中國最有錢嘅首富轉晒資産去美國,你反而叻過佢地眼光,轉錢去共產國企銀行?

一早轉晒中銀同工商

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 LeePotJu88 於 2019-11-20 12:56 PM 發表

花旗係美國銀行,人權法可能會要求佢做野。

我自救先算。
抵美

人生沒有那麼多的捷徑,
你不知道路的盡頭是什麼,
但你必須向前走。

回覆 引用 TOP

係 我直頭大陸開左戶口 700萬擺曬上去

回覆 引用 TOP

花旗即將在凍結香港所有戶口,進行嚴格審查。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bcf21 於 2019-11-20 01:06 PM 發表

Bxxxx Sir 囚室圖表戰死員 "大賭變李+x式超級騙局" 有幾賤睇下就明:
https://u.nu/-d3g
如果你可能係受害人可以立即按以下證監會網上投訴表格:
https://u.nu/1vmf
Bxxxx Sir叫傻仔日日買晒升跌害傻仔輸自住樓輸首期, 中左就放上facebook宣傳講日日賺, 輸左就理得你死! 日日講晒有可能升跌牛皮收市後吹自己有幾準! 個個月收班傻仔戰鬥園 ...
del

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 LeeLK 於 2019-11-20 03:53 PM 發表

中國最有錢嘅首富轉晒資産去美國,你反而叻過佢地眼光,轉錢去共產國企銀行?
自保自己荷包先啦,有錢人對傳媒講乜柒都未必真

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]