• 瀏覽: 19,558
  • 回覆: 296
引用:
原帖由 desert 於 2019-11-20 03:03 PM 發表

我連MPF都轉走, 回到本地銀行!
請問有乜選擇?

fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題
熱賣及精選
引用:
原帖由 LeePotJu88 於 2019-11-20 12:56 PM 發表

花旗係美國銀行,人權法可能會要求佢做野。

我自救先算。
我借左佢錢, 講人權係咪可以唔還.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2019-11-20 03:22 PM 發表

請問有乜選擇?
總之避晒所有外資保險公司, 同外國一的關係都沒有的就可.

謝謝你們付出的一切, 我們幸福並感激着.
引用:
原帖由 lyk898 於 2019-11-20 02:23 PM 發表

好似話上網支持獨裁,反人類言論都會被凍結資產,香討人士好危險
我借佢錢, 凍結債務得唔得.

美國立法關我地事咩
做生意講賺唔賺到錢嘅啫

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 panthercww 於 2019-11-20 01:04 PM 發表

要求美國總統向國會相關委員會提交一份制裁人員名單,這些人被指打壓香港基本自由,有可能被凍結在美國的資產或拒絶入境。這份名單列明的是針對那些有份參與,把個別人士引渡到中國大陸被監控、擄走、扣留、虐待或被迫認罪的人.
你是這些人嗎? ...
反送中人士邏輯,佢話你係就係

風箏有風, 海豚有海
我存在在, 我的存在
所以明白, 所以離開
所以不再, 為愛而愛

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 desert 於 2019-11-20 03:26 PM 發表

避開老尾就得架啦,佢啲盟友遲早割蓆

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 60后 於 2019-11-20 02:50 PM 發表

但好多愛國人仕好多資産在美國喔,震過貓王
假愛國

引用:
原帖由 LeePotJu88 於 2019-11-20 12:56 PM 發表

花旗係美國銀行,人權法可能會要求佢做野。

我自救先算。
等比支共共產你

引用:
原帖由 qq8077 於 2019-11-20 03:19 PM 發表

藍絲快d將英美資銀行的存款轉返去中資銀行好快會俾充共😱
中國人為家為國也不做西奴。

http://hk.myblog.yahoo.com/peterwong827

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 樹上螞蟻 於 2019-11-20 03:33 PM 發表

假愛國
中華移民共和國

引用:
原帖由 盜千心 於 2019-11-20 03:28 PM 發表

我借佢錢, 凍結債務得唔得.
如果有事,放心佢會賣你啲債務俾其他銀行

引用:
原帖由 desert 於 2019-11-20 03:26 PM 發表

太細又驚執喎.............你知喇, 純本地既, 呢家剩番邊間係大?

fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題

回覆 引用 TOP

自己保住自己荷包先係自由民主

回覆 引用 TOP

x! 習豬頭個女都喺美國、佢啲親戚 分佈曬喺奧美加 佢都未驚你使驚、 講侵犯人權 、你叻得個習豬頭咩?

hello

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]