• 瀏覽: 31,630
  • 回覆: 382
  • 追帖: 1
熱賣及精選
一張圖就可以證明???樓主目光短淺如曱甴

回覆 引用 TOP

冇人睇書, 就推論到中國經濟到頂, 樓主既智慧睇黎都到左頂好耐了.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 加藤玲奈子 於 2019-11-20 08:25 AM 發表

成間書店任睇都無人入去 個個坐係度玩手機。 沒有長進 ,沒有求知精神 經濟又點會好?

大陸人已經滿足了現在生活。 即係到頂

10536703 10536704
一張圖可証明到啲咩

佢其他收入來源你睇到?

有啲街市菜檔或其他店,有酒樓或學校承包的收入你睇到!

風火雷電,儒道佛
窮兇極惡,仁義心

我是雷,我是火,邪我本性,神是我

雷火邪神

合金鋼不堅  中子彈何難
群英攻科技  敢破世上關

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 On救版煮真可怕 於 2019-11-20 09:29 AM 發表

玩社交軟件就會令一個國家強大起來你d乜尻經濟理論呀我靜係知共慘黨係貿易戰要下跪美國佬共慘黨企硬d全面封鎖美國佬好冇
原來你唔知令美國再次強大係乜野意思?
遲d你就會見到抖音被禁架喇,準備定文宣喇。

得閒多啲返大陸睇下
大陸已經連電子書都唔睇了
用手機掃描一下咪已經讀左囉

回覆 引用 TOP

睇圖作文,無聊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 On救版煮真可怕 於 2019-11-20 09:02 AM 發表

你想笑尻死人?大陸有民主自由?甴近平你有冇份選?
On9 民選就ㄧ定好咩?? 希特拉就是民選。民選這制度只發展大約200年, 你可以講出哪個民選西方國家好過中國嗎??
民選的總統, 只是為佢背後的金主做嘢. 何常理會民生??

引用:
原帖由 On救版煮真可怕 於 2019-11-20 09:02 AM 發表

你想笑尻死人?大陸有民主自由?甴近平你有冇份選?
笑L死特朗普有幾多人有分選

回覆 引用 TOP

依家學習唔一定睇書,用手機都得,而且單由一張照片批整個大陸是否經濟到頂,有點智商太低。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 On救版煮真可怕 於 2019-11-20 10:20 AM 發表

你條傻尻真係硬膠冇撚敵
我係話你知香港唔係中國共慘黨架,你明唔明呢句係咩意思阿,要你講先係先至知?唔明就請示上頭
你傻尻一黎就黃屍,收屍宜家就話人黎黎去去得果個幾句,智障真係冇得救架
朋友,我勸你都係返大陸食蕉啦 ...
點解香港吾係屬於共產黨?

引用:
原帖由 On救版煮真可怕 於 2019-11-20 09:06 AM 發表

你咪有微博囉,乜尻西瓜視頻果d囉,點解冇唔見美國人會去用你微博
儍仔美軍都要係抖音招兵

回覆 引用 TOP

你呢個理論真on9

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tesrofder 於 2019-11-20 10:27 AM 發表

原來你唔知令美國再次強大係乜野意思?
遲d你就會見到抖音被禁架喇,準備定文宣喇。
你老母做雞揾客咪又係靠抖音

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]