• 瀏覽: 31,634
  • 回覆: 382
  • 追帖: 1
有電子又有淘寶 不過近福田舊書城假日人山人海(猶其兒童部) 都有D人排隊買

常人醉心的理想   於我絕未欣賞,
常人愛的是俗色脂粉   卻非我心景仰.

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
哩隻曱甴天使係咪比人係後樓梯屌到傻左?

我未見過有一個朝代, 會因為領袖身邊多左幾隻擦鞋狗而變得強大.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 On救版煮真可怕 於 2019-11-20 10:04 AM 發表

睇清楚未呀,中國大陸人
我係話你知香港唔係中國共慘黨架,傻尻
訓醒未呀你洗唔洗請示上頭點回答呀
另外我想講呢,做雞都比做五毛出色呀
雞係有靈魂架,而五毛小畜係冇架 ...
我都冇話過香港係屬於共產黨 我話香港係中國地 你識唔識字㗎 你班黃絲曱甴真係低能夾冇料 人地反駁你持不同聲音你地講黎講去就哩幾句 五毛 返大陸 厭唔厭㗎 返蓮燈打j啦on9仔曱甴

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ilovenikita 於 2019-11-20 08:55 AM 發表

中國人喜歡睇電子書,因為中國電子書市場非常發達,唔似香港文盲又無能,年輕人喜歡創作,子電書在市場是每章計錢,很多內地熱播劇集故事都來至這些個人創作。所以中國人在文學,科學,民主自由都比香港發達先進。香港wc連自己一個類似YouTube 既平台都無,就吹自己比香港有民主自由 ...
日日睇住自己個內聯網就講自己有民主自由?
返去你的國講啦,呢度係香港呀!

波叔唔知㗎,咪提下呢位樓主囉。

反正佢最鍾意看圖作文,乜 Q 理據都唔洗就洗版。佢應該唔會介意嘅。
引用:
原帖由 wingwing1234566 於 2019-11-20 09:56 AM 發表

同睇書有乜關係?

由始至終閣下的言論都虛無飄渺.一丁點實質證據也提供不出來.似夢囈多過舉證.
或者等你真有實證(或瞓醒)再來吧

回覆 引用 TOP

部手機可以睇書,你唔知咩,又出膠post

回覆 引用 TOP

手機可以睇電子書呀,加上車站等車你要人哋全部人都係睇書?神經病!

回覆 引用 TOP

而家手機睇書 樓主唔好咁on9🤣🤣🤣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 加藤玲奈子 於 2019-11-20 08:25 AM 發表

成間書店任睇都無人入去 個個坐係度玩手機。 沒有長進 ,沒有求知精神 經濟又點會好?

大陸人已經滿足了現在生活。 即係到頂

10536703 10536704
人地有求知咪得囉, 大陸可以參考人地架嘛

回覆 引用 TOP

無聊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 咚巴拉 於 2019-11-20 08:56 AM 發表

書店開的區域要針對消費地點,消費群體,消費氛圍而定,而唔係隨便設在車站等過客點,一大抽行李歸心似箭,又點會有心情呢,他們是沒時間未財務自由的一群,有時候失敗要從自身找問題 ...
呆灣桃園機場入面都有書店㗎,都係冇人買㗎!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 加藤玲奈子 於 2019-11-20 08:25 AM 發表

成間書店任睇都無人入去 個個坐係度玩手機。 沒有長進 ,沒有求知精神 經濟又點會好?

10536703 10536704
推極都唔冧,無L用。😤😤😤🤗

回覆 引用 TOP

引用:

曱甴打飛機,,自含,爽yy,

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]