• 瀏覽: 31,628
  • 回覆: 382
  • 追帖: 1
熱賣及精選
引用:
原帖由 On救版煮真可怕 於 2019-11-20 09:06 AM 發表

你咪有微博囉,乜尻西瓜視頻果d囉,點解冇唔見美國人會去用你微博
有無聽過tiktok呀?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 On救版煮真可怕 於 2019-11-20 09:48 AM 發表

中國大陸人,返大陸食你甴近平條賓周啦,香港係中國架,唔撚係中國共慘黨架,自焚死撚左啦,傻尻五毛小畜
你咁神勇既,係呢個藍到變黑大陸論壇以一敵百

回覆 引用 TOP

樓主喜歡自high隨便

回覆 引用 TOP

如果一幅圖就睇到,除咗嗌你一聲‘天才’都唔知可以講咩好,反正你乜都唔識,亦唔會理人講咩

Sentosa Palawan beach

回覆 引用 TOP

笑撚死!!!曱甴思維係咁上下!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2019-11-20 09:19 AM 發表

呢啲大陸人係咪唔知 8 達通自動扣款係唔收手續費。

同睇書有乜關係?

引用:
原帖由 On救版煮真可怕 於 2019-11-20 09:02 AM 發表

你想笑尻死人?大陸有民主自由?甴近平你有冇份選?
出門翻工翻學嗝自由都無,香港好自由

回覆 引用 TOP

molamola!末日啦!

今時今日,乜都係二手,樓又係二手,車又係二手,手錶又係二手,手機又係二手,手袋又係二手,女朋友又係二手,老婆又係二手.....

回覆 引用 TOP

香港人沉迷新鴉片--網上遊戲,大陸限玩。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 On救版煮真可怕 於 2019-11-20 09:48 AM 發表

中國大陸人,返大陸食你甴近平條賓周啦,香港係中國架,唔撚係中國共慘黨架,自焚死撚左啦,傻尻五毛小畜
你口中唧中國大陸人 你話緊你老豆老母啊?我從頭到尾都冇話香港係共產黨個窩 思覺失調啊你 返去幫你屋企人收屍未啊 劏房地屍臭陣味好大㗎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我愛寶蓮燈討區 於 2019-11-20 08:43 AM 發表

深圳少年宮都係咁。全場大陸人只在睇沒買
你係大陸蝗?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]