• 瀏覽: 31,624
  • 回覆: 382
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 我愛寶蓮燈討區 於 2019-11-20 08:44 發表

但我從前都是去只睇沒買。哈
我都係😂同埋太片面去分析一個國家經濟,我唔會去相信

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 On救版煮真可怕 於 2019-11-20 09:30 AM 發表

五毛小畜返屋企食屎啦好冇
用例子反駁你就話人五毛 黃絲係咪都係弱智㗎

回覆 引用 TOP

on9post

回覆 引用 TOP

一早知拉,大陸好多人都係變手機族,一樣一日到黑禁電話,咩都係電話
先唔好講書問題住,我約大陸朋友出黎行吓街,由頭到尾都禁電話,兩小時頂唔順走人先

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 On救版煮真可怕 於 2019-11-20 09:36 AM 發表

開多個Ac在出黎講野啦五毛小畜
我係得一個acc㗎喳 言論自由吖 吹咩 低能曱甴

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 加藤玲奈子 於 2019-11-20 08:25 AM 發表

成間書店任睇都無人入去 個個坐係度玩手機。 沒有長進 ,沒有求知精神 經濟又點會好?

大陸人已經滿足了現在生活。 即係到頂

一帖證明你個人廢到頂了!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 On救版煮真可怕 於 2019-11-20 09:42 AM 發表

大陸冇架,咪撚翻墻呀,甴近平唔開心架
中國香港人 翻你老母咩 香港係中國地方黎㗎 唔鍾意咪去跳樓死左佢囉 低能曱甴

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 加藤玲奈子 於 2019-11-20 08:25 AM 發表

成間書店任睇都無人入去 個個坐係度玩手機。 沒有長進 ,沒有求知精神 經濟又點會好?

大陸人已經滿足了現在生活。 即係到頂

傻的嗎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 On救版煮真可怕 於 2019-11-20 09:02 AM 發表

你想笑尻死人?大陸有民主自由?甴近平你有冇份選?
機長乘客投選,呢程機真係你搭埋佢

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]