• 瀏覽: 31,444
  • 回覆: 382
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 On救版煮真可怕 於 2019-11-20 10:20 AM 發表

你條傻尻真係硬膠冇撚敵
我係話你知香港唔係中國共慘黨架,你明唔明呢句係咩意思阿,要你講先係先至知?唔明就請示上頭
你傻尻一黎就黃屍,收屍宜家就話人黎黎去去得果個幾句,智障真係冇得救架
朋友,我勸你都係返大陸食蕉啦 ...
睇左甘耐,總結一下你其實好低質,可能依樣嘢係天生或者你真係無物能力讀到書,所以思想都好狹窄 ,甘依樣又係當前好多香港人架特質 ,唔係點會搞到今時今日個香港甘樣,自由唔係日日可以上FB,日日毒蘋果就係架,自由係你出街有路比你行,呼吸空氣唔會要戴口罩,講嘢點講都唔會比人打 ,更加唔會比人燒,最近要,我就係我自己,唔好穩班垃圾去代表我,你明唔明?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 On救版煮真可怕 於 2019-11-20 07:56 PM 發表

咩度度選舉制度唔同呀,共慘黨政權下設計既民主制度畀香港人,你覺唔覺好好笑,對你真係認賊做父啦,呢個中共政權根本就係外國勢力,蘇共下指示下在中國建立的政權,假如今晚香港回歸的是中華民國,明天就已經有民選特首~咩叫真普選?就係有公民提名,唔識你就做下資料搜集啦 ...
另外如果香港畀台灣當然有可能有你想要嘅普選,係同樣唔會係所有人想要嘅,到時係唔係又出嚟掟磚?再講選個菜菜子出嚟真好過習?香港選個河童?對唔住當好似你哋呢啲人太多真係唔選好過選

嚴禁任何宣傳, 再犯禁訪.

總版規
[一] 嚴禁宣傳,連結其他論壇/討論區或商業網頁
所有相同性質之綜合論壇或討論區均嚴禁宣傳。
不論在頭像,簽名檔,文章或短消息中,用任何形式的傳播來指示其他途徑;以顯示途徑指示/暗示會員可獲得其他途徑接觸別的論壇;蓄意張貼被過濾網頁,或未經網主同意的廣告或牟利網頁都屬犯規。

犯上述之版規者會被即時禁訪而不作任何通知。
本論壇管理員有權拒絕或制止任何網站連結,如被警告後再犯,等同廣告/宣傳論壇處理。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 On救版煮真可怕 於 2019-11-20 08:19 PM 發表

低能仔
你係咪搞錯重點呀
宜家要簽協議換取唔加關稅呀
笑撚死我
我唔L知你笑點系乜,習近平話過去美國? 答應簽協議?
由始至終都系傻佬自吹自雷
中方講到明 唔一齊降關稅,一切免談

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 On救版煮真可怕 於 2019-11-20 09:02 AM 發表

你想笑尻死人?大陸有民主自由?甴近平你有冇份選?
有無民主我吾知,不過起碼吾會侮辱別人名字!

回覆 引用 TOP

理大逃輸管燒左未

貪心輸錢贏 輸血不輸錢 人人去輸血

殺人不打風 落雨去離島 離家飲煉奶 見人分遺產

出獄嫌錢腥 快樂冇人格 出家冇人工 攻而無不克 戰無不勝矣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 owen11223344 於 2019-11-20 09:03 AM 發表

係啊師兄,中國要支爆啦,快D移民啦
移去邊度

香港人日日排隊去圖書館睇書,呢幾日lunch時間仲排到中環畢打街添

回覆 引用 TOP

證明你有幾on 9

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 井底野性的主題 於 2019-11-20 09:04 PM 發表

移去邊度
就台灣啦,夠曬民主自由,嚴曬小黃人

回覆 引用 TOP

火車站等火車,一定要買書的嗎?

回覆 引用 TOP

只係深圳東門其中一條街,多人消費吓L死你。現在還未到過年前已咁多人,你話經濟差,大陸內銷已足力頂經濟,少D出口無乜問題。大陸人個個振興經濟(消費),香港年青人只懂破壞經濟,再過一二年,香港仲衰過三線城市

回覆 引用 TOP

只係深圳東門其中一條街,多人消費吓L死你。現在還未到過年前已咁多人,你話經濟差,大陸內銷已足力頂經濟,少D出口無乜問題。大陸人個個振興經濟(消費),香港年青人只懂破壞經濟,再過一二年,香港仲衰過三線城市

回覆 引用 TOP

大陸人可以係商場安心睇手機,反觀香港

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]