• 瀏覽: 30,961
  • 回覆: 45
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 ilovenikita 於 2019-11-20 08:55 AM 發表

中國人喜歡睇電子書,因為中國電子書市場非常發達,唔似香港文盲又無能,年輕人喜歡創作,子電書在市場是每章計錢,很多內地熱播劇集故事都來至這些個人創作。所以中國人在文學,科學,民主自由都比香港發達先進。香港wc連自己一個類似YouTube 既平台都無,就吹自己比香港有民主自由 ...
你想笑尻死人?大陸有民主自由?甴近平你有冇份選?

熱賣及精選
引用:
原帖由 ilovenikita 於 2019-11-20 09:04 AM 發表

你連自己既類YouTube ,類Facebook 平台都無,受美國言論控制洗腦,仲覺得自己有民主自由?😄
你咪有微博囉,乜尻西瓜視頻果d囉,點解冇唔見美國人會去用你微博

引用:
原帖由 hs_alvin 於 2019-11-20 09:14 AM 發表

天主教教宗, 信徒們有無份選? 
天主教教宗關我尻事?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lyk898 於 2019-11-20 09:18 AM 發表

已經到左中華民族最高峰了,全世界最有錢,科技全宇宙最發達,政府制度全世界最好,冇嘢好追求了
宇宙最強

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tesrofder 於 2019-11-20 09:24 AM 發表

但又會用抖音喎,咁點樣令美國再次強大?
玩社交軟件就會令一個國家強大起來你d乜尻經濟理論呀我靜係知共慘黨係貿易戰要下跪美國佬共慘黨企硬d全面封鎖美國佬好冇

引用:
原帖由 𨳒黄c令堂 於 2019-11-20 09:24 AM 發表

如果有黄畜曱甴即死全家 微博search星悅小美女pku 好啦 返去幫你屋企人收屍啦
五毛小畜返屋企食屎啦好冇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 𨳒黄c令堂 於 2019-11-20 09:34 AM 發表

用例子反駁你就話人五毛 黃絲係咪都係弱智㗎
例子你老母先明你個例子?朋友,返大陸食屎啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 𨳒黄c令堂 於 2019-11-20 09:34 AM 發表

用例子反駁你就話人五毛 黃絲係咪都係弱智㗎
開多個Ac在出黎講野啦五毛小畜

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 𨳒黄c令堂 於 2019-11-20 09:40 AM 發表

我係得一個acc㗎喳 言論自由吖 吹咩 低能曱甴
大陸冇架,咪撚翻墻呀,甴近平唔開心架

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 𨳒黄c令堂 於 2019-11-20 09:44 AM 發表

中國香港人 翻你老母咩 香港係中國地方黎㗎 唔鍾意咪去跳樓死左佢囉 低能曱甴
中国大陸人,返大陸食你甴近平條賓周啦,香港係中國架,唔撚係中国共慘黨架,自焚死撚左啦,傻尻五毛小畜

引用:
原帖由 dditto 於 2019-11-20 09:50 AM 發表

你咁神勇既,係呢個藍到變黑大陸論壇以一敵百
襯得閒同d五毛小畜玩下打發時間嘛

引用:
原帖由 𨳒黄c令堂 於 2019-11-20 10:00 AM 發表

你口中唧中國大陸人 你話緊你老豆老母啊?我從頭到尾都冇話香港係共產黨個窩 思覺失調啊你 返去幫你屋企人收屍未啊 劏房地屍臭陣味好大㗎
睇清楚未呀,中国大陸人
我係話你知香港唔係中国共慘黨架,傻尻
訓醒未呀你洗唔洗請示上頭點回答呀
另外我想講呢,做雞都比做五毛出色呀
雞係有靈魂架,而五毛小畜係冇架

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 𨳒黄c令堂 於 2019-11-20 10:11 AM 發表

我都冇話過香港係屬於共產黨 我話香港係中國地 你識唔識字㗎 你班黃絲曱甴真係低能夾冇料 人地反駁你持不同聲音你地講黎講去就哩幾句 五毛 返大陸 厭唔厭㗎 返蓮燈打j啦on9仔曱甴 ...
你條傻尻真係硬膠冇撚敵
我係話你知香港唔係中国共慘黨架,你明唔明呢句係咩意思阿,要你講先係先至知?唔明就請示上頭
你傻尻一黎就黃屍,收屍宜家就話人黎黎去去得果個幾句,智障真係冇得救架
朋友,我勸你都係返大陸食蕉啦

引用:
原帖由 tesrofder 於 2019-11-20 10:27 AM 發表

原來你唔知令美國再次強大係乜野意思?
遲d你就會見到抖音被禁架喇,準備定文宣喇。
美國人玩抖音令美國再次強大,冇抖音玩美國人就會滅國,死亡好得人驚呀,美國人唔好唔好抖音呀世界靠美國人領導架抖音好好用好犀利好好用

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 落漠大灰狼 於 2019-11-20 10:28 AM 發表

On9 民選就ㄧ定好咩?? 希特拉就是民選。民選這制度只發展大约200年, 你可以講出哪個民選西方國家好過中國嗎??
民選的總統, 只是為佢背後的金主做嘢. 何常理會民生?? ...
美國英國一定唔够中国好啦
唔係d共慘黨高官唔會送佢地去美國英國啦
連甴近平個女都要送去美國我諗一定過去做卧底,間諜架唔好話我知唔仲係呀

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]