• 瀏覽: 11,755
  • 回覆: 105
  • 追帖: 5
引用:
原帖由 aoisonic 於 2019-11-28 03:22 PM 發表

想問下D交通點樣的? 點去同埋要幾耐? 附近有無地鐵之類?
新手唔係好識請指教
坦洲無地鐵嘅, 就連珠海都無。係拱北口岸有大巴過去,大約15-20分鐘啦。如果大橋口岸坐的士大約60蚊,半粒鐘到拉

熱賣及精選
引用:
原帖由 zero_one 於 2019-11-28 03:25 PM 發表

坦洲無地鐵嘅, 就連珠海都無。係拱北口岸有大巴過去,大約15-20分鐘啦。如果大橋口岸坐的士大約60蚊,半粒鐘到拉
THX 呀~ C兄你話年頭收左樓, 我見佢有3期係味已經全落成呢? SORRY新手, 唔係好熟

3期, 我賭精上星期日睇...未起曬, 4, 5座的商場差不多完工, 準備起上蓋樓.  我就2020年6, 7月先收, 不過第3座已經起好了, 只係內部未攪掂.
引用:
原帖由 aoisonic 於 2019-11-28 03:36 PM 發表

THX 呀~ C兄你話年頭收左樓, 我見佢有3期係味已經全落成呢? SORRY新手, 唔係好熟

引用:
原帖由 aoisonic 於 2019-11-28 03:36 PM 發表

我年初買嘅,8月份收樓,依家賣緊2期,三期重起緊。

引用:
原帖由 zero_one 於 2019-11-28 03:53 PM 發表

請問你收樓後覺得質量點?

引用:
原帖由 賭精精精 於 2019-11-28 03:51 PM 發表

3期, 我賭精上星期日睇...未起曬, 4, 5座的商場差不多完工, 準備起上蓋樓.  我就2020年6, 7月先收, 不過第3座已經起好了, 只係內部未攪掂.
THX!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 0101 於 2019-11-19 02:25 PM 發表

好似香港定澳門可以做按揭。
問過要發展商同澳門銀行有合作先得
香港要先俾晒錢後銀行先同你做按揭
問過南洋銀行🏦其他唔知

引用:
原帖由 aoisonic 於 2019-11-29 03:17 PM 發表

請問你收樓後覺得質量點?
裝修手工幾好,基本上無咩野defect,只係窗台雲石好多少花痕同細裂紋,最後換咗兩件雲石同重新打磨雲石

引用:
原帖由 zero_one 於 2019-11-29 03:31 PM 發表

裝修手工幾好,基本上無咩野defect,只係窗台雲石好多少花痕同細裂紋,最後換咗兩件雲石同重新打磨雲石
包電器嗎? 雲石係自己俾錢換的嗎?

引用:
原帖由 aoisonic 於 2019-11-29 03:35 PM 發表

包電器嗎? 雲石係自己俾錢換的嗎?
我早期買,無傢伙電器送,只有四部冷氣,抽油煙機,煮食爐有包。換雲石同打磨都係當執defect,唔使俾錢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 zero_one 於 2019-11-28 03:53 PM 發表

請問產權是70年的嗎,有朋友簽約睇到是至2064年,是嗎,本人都有興趣呢個樓盤,想了解多D,謝謝

房產證怎樣寫呢?請拍來看看?應該係70年的。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ken123 於 2019-11-30 03:40 PM 發表

請問產權是70年的嗎,有朋友簽約睇到是至2064年,是嗎,本人都有興趣呢個樓盤,想了解多D,謝謝
個証放咗係珠海間屋到,下星期六過去影相放上來吧

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 zero_one 於 2019-11-30 07:02 PM 發表

個証放咗係珠海間屋到,下星期六過去影相放上來吧
好,等我呢d買左都得個安心。其實40年都冇所謂,我應該已經死左,續期費用應該都唔會好貴

引用:
原帖由 賭精精精 於 2019-11-30 07:13 PM 發表

好,等我呢d買左都得個安心。其實40年都冇所謂,我應該已經死左,續期費用應該都唔會好貴
我都係咁諗,70年就算我未死,層樓都賣Q咗了

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]