• 瀏覽: 48,758
  • 回覆: 205
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 Ivyman1688 於 2019-11-18 10:32 AM 發表

阿爺求其撥幾萬億北水南調,嚇Q死索羅斯啦!! 所以美國佬要派多D比勇武,靠晒班友做大龍鳳!德國仔吾夠零用錢、巴基佬都接單蒙面上陣!
點解assume阿爺一定係好友

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散
無話信唔信, 還是要在 HK 生活, 無借貸, 買返小小養老!
引用:
原帖由 mflyer 於 2019-11-18 11:11 AM 發表

今朝小小地入一手, 排一手, 望多手!

感激馬生

回覆 引用 TOP

I condemn US government & Congress support Terrorism in HK!!!
引用:
原帖由 mflyer 於 2019-11-18 11:13 AM 發表

無話信唔信, 還是要在 HK 生活, 無借貸, 買返小小養老!

回覆 引用 TOP

如果外部勢力出假帖,引人買恆指,噉就仆街喇。

回覆 引用 TOP

其實我唔明囉, 阿爺根本唔太緊張痕指係都緊張上A先喇

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散
引用:
原帖由 boyboy168168 於 2019-11-18 11:23 AM 發表

其實我唔明囉, 阿爺根本唔太緊張痕指係都緊張上A先喇
大陸黨報成日話國家隊入場,穩定股市。
結果係點,大陸人有目共賭。

引用:
原帖由 andy12001 於 2019-11-18 11:28 AM 發表

大陸黨報成日話國家隊入場,穩定股市。
結果係點,大陸人有目共賭。
無形之手  管得太多  無自我修復能力

買硬9988, 當買殺蟲水殺曱甴~~

回覆 引用 TOP

中央都一直頂住港股,先無跌咁多.....

回覆 引用 TOP

馬雲、馬化騰佢地d大佬經常去人民大會堂開會架,你班傻仔係唔係都話人哋畀共產黨綁架,人哋紅色架!

回覆 引用 TOP

原來真係咁OK!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cablediablo 於 2019-11-18 08:09 AM 發表

好怕女人講粗口
好正常。。成段野佢只講"能",  無講過閪。。。

回覆 引用 TOP

入市需小心停市在即

其實無乜跌過

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]