• 瀏覽: 48,159
  • 回覆: 205
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 阿火~~ 於 2019-11-19 07:30 PM 發表

咁L叻,睇你幾時輸清光囉
贏緊$😁😁😁

回覆 引用 TOP

不知可以頂幾耐

如果真係26000肯定已經被逼斬倉,渣都無

回覆 引用 TOP

打爆空頭

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 qingqi4 於 2019-11-20 05:45 AM 發表

不知可以頂幾耐
夾到老美大鱷斷氣,就可以放手,証明行刑完畢!!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 leemanna 於 2019-11-18 06:53 AM 發表

咁大戶同馬雲對攻,點解成求重係咁少,都唔過千憶成交一日
Agree
今日20/11成交625.26億,唔似

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 LeePotJu88 於 2019-11-18 12:16 AM 發表

https://www.youtube.com/watch?v=MxcD5Lfl2Bw

請問有人可以證實嗎?
如屬實,我會增加持股
建設銀行及滙豐這兩個權重股
(因現在的價息高,但風險有限。
可能預要持貨半年或多年,所以都係用閒錢買。
我預美國用人權法去壓低恆指,所以長線持貨當支持香港對抗曱甴的金主。)

如有人查證,請回覆。 ...
咩金主咁撚巴閉,一點先1,000,000美元,仲要口窒窒,擺明係鳩噏,就當你係真,五千點都唔使4佰億港紙,香港二級富豪都玩得起啦,講夠一億一點吖嘛

回覆 引用 TOP

老一輩長輩運用經驗,眼光,膽量和耐性。新一代在股市主張減少個人感情在股票,新科學h和新理念去管理股票。大象可以投資,但是否加重投資比重,參考投資效續和未來盈利增長是否加速

引用:
原帖由 明日野性的老闆 於 2019-11-21 02:13 AM 發表

老一輩長輩運用經驗,眼光,膽量和耐性。新一代在股市主張減少個人感情在股票,新科學h和新理念去管理股票。大象可以投資,但是否加重投資比重,參考投資效續和未來盈利增長是否加速 ...
11,2318,3968,388,2388投資效續比大象強,新世代一定增持11,2318,3968,388,2388比重,最多保留大象,等待大象增長快,才增持

回覆 引用 TOP

股市跌就話有大鱷,永遠唔會話經濟有轉差風險。條橋冧就話有百年一遇嘅天災,永遠唔去查下有冇人偷工減料。

回覆 引用 TOP

兩天內通過參眾兩院,比香港立法會高速。好急

回覆 引用 TOP

你知唔知大陸放咗幾錢落泥呀,無人知架,我話你知

好妙

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 LeePotJu88 於 2019-11-18 12:16 AM 發表

https://www.youtube.com/watch?v=MxcD5Lfl2Bw

請問有人可以證實嗎?
如屬實,我會增加持股
建設銀行及滙豐這兩個權重股
(因現在的價息高,但風險有限。
可能預要持貨半年或多年,所以都係用閒錢買。
我預美國用人權法去壓低恆指,所以長線持貨當支持香港對抗曱甴的金主。)

如有人查證,請回覆。 ...
條女系乜水呀?

狗會在我腳下,大細掌於手中
哪個再敢多說話,夷平狗會是誰
哪個可以稱霸,誰人戰績高過孤家
高高在上 諸君看吧 朕之戰績美好如畫
登山踏霧 指天笑罵 捨我誰堪誇

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右