• 瀏覽: 48,166
  • 回覆: 205
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 man778899 於 2019-11-19 01:42 AM 發表

絕對是真事,但要等平亂後才有証據,
97金融風暴都係咁撚樣啦,係班智障覺得唔係,食洋腸食懵左

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 朱笨笨 於 2019-11-18 11:33 AM 發表

無形之手  管得太多  無自我修復能力
大陸股民形容大陸股市為割韭菜

竟然仲有香港人信大陸救香港股市

引用:
原帖由 andy12001 於 2019-11-19 10:37 AM 發表

大陸股民形容大陸股市為割韭菜

竟然仲有香港人信大陸救香港股市
A股怎 大家都看到 只是部份人 把政治淩架 市場走勢 扭曲事實

回覆 引用 TOP

大淡岳,今天吾平倉,明天再升三百點,後天再升三百點,平倉嗎?

回覆 引用 TOP

大淡岳想推落26000樓下輸少少走人,你就L想了,今天吾斬,明天輸多三百點

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿火~~ 於 2019-11-18 08:06 AM 發表

走啦on9痴脷筋,是撚但2打6垃圾又話乜7內幕都知
你就是on9白痴乜L柒都吾知。睇番25000點為何逆天而彈啦,傻仔

由林鄭話正式撤回修例挾一千點嗰日,已經肯定係阿爺背後發功了

回覆 引用 TOP

白痴先以為大戶只可以做低期指先有錢賺.
怪不得金融區內全是精神病人, 日日發帖講升跌.

沒有夢想 沒有未來 夢想來自創意
3 3 3
Time to shine

回覆 引用 TOP

馬雲咁多錢落黎,點解成交都唔過1000萬。亂狗咁嗡

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Decus1998 於 2019-11-18 01:30 AM 發表

I turned my MPF from 0 to 100% HK equity to support this war last week. I knew I will lose some money.
👏🏻👏🏻👏🏻

我都要出一份力

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ilikefuck 於 2019-11-19 11:41 AM 發表

由林鄭話正式撤回修例挾一千點嗰日,已經肯定係阿爺背後發功了
阿爺肯定知道有人搞事當日大狹而且有無咁巧隔日肛交所壞機(你信全球前三交易所無backup?)係擺明做低班友

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hihi198956 於 2019-11-18 06:46 AM 發表

收到哂,通常大家收到既風都係收錯。

外資死頂期指。中資cap水走人!
收風,呢D要問果個冚家產..... 吹蕭老人

引用:
原帖由 家住海怡半島 於 2019-11-19 01:35 PM 發表

收風,呢D要問果個冚家產..... 吹蕭老人
好奇怪,大家都收到果d風,仲係叫風?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右