列印

點解香港仲有咁多傻人唸住抽/買阿里巴巴........?

點解香港仲有咁多傻人唸住抽/買阿里巴巴........? E-mail 此主題給朋友

之前掠左梨地唔少錢再走去老美上市...........當時個個股民又喊又嬲.........

今日佢又黎香港上市搵大家笨...........梨地仲唸住抽..........? 香港人咁易善忘既..........

呢隻垃圾股定價接近200蚊.......
搵梨阿媽買呀........

這個世界沒有膠神,生活變得沒有快樂
支持法輪大法好......天滅中共...真主偉大....................
熱賣及精選
傻佬,而隻唔同之前果隻

係值唔值200蚊呀?

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2019-11-16 12:09 PM 發表
傻佬,而隻唔同之前果隻
有乜唔同,唔同Number

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2019-11-16 12:09 PM 發表
傻佬,而隻唔同之前果隻
同架......同架...........

支持法輪大法好......天滅中共...真主偉大....................
引用:
原帖由 哥哥妹妹 於 2019-11-16 12:09 PM 發表
係值唔值200蚊呀?
只值10蚊.........

回覆 引用 TOP

搵梨阿媽買爸爸

隨緣濟眾,其類至繁,約言其綱,大約有十:
第一;與人為善.第二:愛敬存心.第三:成人之美.第四:勸人為善.第五:救人危急.第六:興建大利.第七:捨財作福;第八:護持正法.第九:敬重尊長.第十:愛惜物命.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 中國領導班子 於 2019-11-16 12:10 PM 發表

同架......同架...........
小梨。。又話金融界。。上次隻係B to B,今次係holding company

引用:
原帖由 中國領導班子 於 2019-11-16 12:08 PM 發表
之前掠左梨地唔少錢再走去老美上市...........當時個個股民又喊又嬲.........

今日佢又黎香港上市搵大家笨...........梨地仲唸住抽..........? 香港人咁易善忘既..........

呢隻垃圾股定價接近200蚊.......
搵梨阿媽買呀........ ...
抽個班個個都大盗黎嘛...梨孖咗幾多

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2019-11-16 12:12 PM 發表

小梨。。又話金融界。。上次隻係B to B,今次係holding company
依家咩垃圾公司叫holding架啦........唉也.......

引用:
原帖由 lawlawmic 於 2019-11-16 12:12 PM 發表

抽個班個個都大盗黎嘛...梨孖咗幾多
媽梨個頭喵........孖.......彈開啦......

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tikk 於 2019-11-16 12:12 PM 發表
搵梨阿媽買爸爸
Oh no.................

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 中國領導班子 於 2019-11-16 12:15 PM 發表

依家咩垃圾公司叫holding架啦........唉也.......

小梨自己研究下,我秒秒鐘都幾十萬上落, 嘥曬我啲時間

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2019-11-16 12:17 PM 發表

小梨自己研究下,我秒秒鐘都幾十萬上落, 嘥曬我啲時間
老千大陸股.................................

提示: 違規內容已被屏蔽
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]