列印

燈神俱樂部 (96) 神偷再現

燈神俱樂部 (96) 神偷再現 E-mail 此主題給朋友

今日熱話都係人權法剛剛通過⋯⋯ 侵侵有10日時間內決定簽唔簽都會係貿易戰既籌碼⋯⋯佢已經不斷放風出來話會傾唔成就會大幅再加稅⋯⋯ 同之前講好快達成已經有出入⋯⋯ 但市唔跌明顯都係爸爸未上市大家一齊頂住先⋯⋯當然如果貿易戰你地覺得傾得成⋯⋯年尾的確有機會試到28000樓上⋯⋯

睇好既:大市開始無力⋯⋯ 有少少想磨到期結feel....今月向上空間下降到27200 左右

睇淡既:之後既日子有邊日企唔到26800 ⋯⋯第一目標26000邊

熱賣及精選
Support

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 9airwave 於 2019-11-15 00:43 發表
股災

睇好既:聽日265左右已經今年最後既高位⋯⋯逢高可以沽得⋯⋯

睇淡既:下星期一返來就開始股災再大跌2000點
你好少講得咁肯定,信你🤔

OooMg@

回覆 引用 TOP

9 哥你鬼馬啦

回覆 引用 TOP

支持。

回覆 引用 TOP

九哥今次好簡潔喎😯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 9airwave 於 2019-11-15 12:43 AM 發表
股災開始

呢星期咁既市阿里爸爸唔好抽一定第一日就破188,包你連孖利息都蝕埋

中美好快認該再一次做世界

香港本身就唔洗多講垃圾市

睇好既:聽日265左右已經今年最後既高位⋯⋯逢高可以沽得⋯⋯

睇淡既:下星期一返來就開始股災再大跌2000點 ...
😰😰😰九哥。咁快又黎多2000點😭😭😭

回覆 引用 TOP

又股災,明天要賣左3和1810先。等388 220蚊就溝388吧

好恐怖,希望聽日有逃生門,支持9哥

保本第一 賺錢第二
功課要做 紀律要守
恐慌要買 高位要賣
分散投資 風險注意
果斷止蝕 毋須猶豫

回覆 引用 TOP

曱甴幾時死

支持

回覆 引用 TOP

睇到咁淡 

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 9airwave 於 2019-11-15 12:43 AM 發表
股災開始

呢星期咁既市阿里爸爸唔好抽一定第一日就破188,包你連孖利息都蝕埋

中美好快認該再一次做世界

香港本身就唔洗多講垃圾市

睇淡既:下星期一返來就開始股災再大跌2000點 ...
報到,支持9哥新post

回覆 引用 TOP

支持

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]