• 瀏覽: 32,267
  • 回覆: 385
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 股海迷燈 於 2019-11-14 09:39 PM 發表

大材小用要搵流鼻涕三顧草蘆你先出山
其實大家都在罵  罵了亦不能解決問题 更欠理性討論   為香港找一条出路

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
光頭宗個仆街重黃過淋病,你想佢講咩。佢唔講五大素球,缺一不可已經好俾面, 違背咗佢自己良心。

回覆 引用 TOP

而家味幾好
張C長間吾中食下自由西,
冇哂勇武點算!!

回覆 引用 TOP

其實佢地系咪系到群p咋扮開會

回覆 引用 TOP

星期一?明天無市?

回覆 引用 TOP

😈佢地開會 賺to費,理鳩你班螞民

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前後抽插 於 2019-11-14 06:51 PM 發表

幾十萬請班垃圾返來
佢老尾仲話開會傾普通嘢
你慌唔係傾白菜仔八蚊斤、廁紙廿蚊一條⋯⋯⋯

從前習慣一人,喜歡看天色藍藍風在滲,愛與疾風競賽,笑著去孤獨行...

回覆 引用 TOP

睇黎犯民低估左特手既戰鬥力。。。以為攞民意就可以打低特手。。。晒L氣喇。。。睇番目前形勢。。。林鄭只係徹回左修例同流過幾滴眼淚。。。而犯民已經出現死傷。。。一係allin 一係等下屆特手再挑機

鄉土股神
引用:
原帖由 前後抽插 於 2019-11-14 06:51 PM 發表

幾十萬請班垃圾返來
嗱,畀條橋你:中大入面咁多人要食飯,就要出外面買,呼籲所有飯店、外賣,尤其是被佢哋搞過嘅字號,如果知道係中大班PK買嘅, 就落啲瀉藥落去,瀉撚到佢哋無力擲嘢。OK?

引用:
原帖由 peimak 於 2019-11-14 09:59 PM 發表

嗱,畀條橋你:中大入面咁多人要食飯,就要出外面買,呼籲所有飯店、外賣,尤其是被佢哋搞過嘅字號,如果知道係中大班PK買嘅, 就落啲瀉藥落去,瀉撚到佢哋無力擲嘢。OK? ...
我係普通市民來咋 只係負責屌9佢地。 呢d事等佢地做,佢地袋緊人工

回覆 引用 TOP

引用:

幾十萬請班垃圾返來
叫佢唔好期望我地交稅
一班高薪垃圾~乜Q都唔敢做

"最浪費金錢的方法,就是把它存起來"
"不懂借錢的人唔會發達,亂借錢的人很快破產"
"越跌越安全,越升越危險"
"cut loss short,let profit run"
"認清其假象,投入其中,在假象被公眾認識前退出遊戲"
"眾人恐懼,你應貪心,眾人貪心,你應恐懼"

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前後抽插 於 2019-11-14 08:59 PM 發表

屌佢老尾係打就打,係跪就跪,搞成5個月
打啦,我寧願行新加坡果套

回覆 引用 TOP

大家放心,張司長作為高官表明政府有決心有信心有能力止暴制亂,相信佢啦。

引用:
原帖由 番鼠bb 於 2019-11-14 09:59 PM 發表

睇黎犯民低估左特手既戰鬥力。。。以為攞民意就可以打低特手。。。晒L氣喇。。。睇番目前形勢。。。林鄭只係徹回左修例同流過幾滴眼淚。。。而犯民已經出現死傷。。。一係allin 一係等下屆特手再挑機 ...
特首仲有戰鬥力咩 搞成五個月

引用:
原帖由 Joeycky 於 2019-11-14 10:02 PM 發表

大家放心,張司長作為高官表明政府有決心有信心有能力止暴制亂,相信佢啦。
同大陸佬話後果自負有咩分別

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]