• 瀏覽: 6,767
  • 回覆: 34
*🏠嘉峯匯🏠*
*啟德千億項目 再創高峯*
物業名稱:嘉峯匯 K·SUMMIT
發 展 商:嘉華國際
地 址:九龍啟德沐泰街9號
座 數:4座(高座2幢、低座2幢)
4間洋房
單位總數:1006伙
單位間隔:開放式-4房
(另特色花園、天台及覆式)
*STUDIO 約280呎*
*1⃣房 約330呎*(示位)
*2⃣房(開放廚) 約440呎*(示位)
*2⃣房(有廚房) 約500呎*(示位)
*3⃣房套 約760呎*(示位)

校 網:(小學) 34校網 /
(中學) 九龍城區
預計關鍵日期:2021年11月30日

1⃣萬億基建,CBD2核心發展
2⃣1分鐘到沙中線啟德站,2個月後通車
3⃣1分鐘到300億體育城,體育、娛樂、海濱餐飲
4⃣1分鐘到600萬平方呎地下商店街
5⃣啟德城中心車站廣場,單車徑、草地滾球場、寵物公園
6⃣34校網,名校校網
7️⃣用料升級,珍珠白色外型配IGU玻璃幕牆
8️⃣戶型由細一房到3房套,間間神則,超靚間隔
9️⃣全啟德首個設獨立屋項目,定位提升
1️⃣0️⃣6星級會所,室內運動場、30米室外泳池、區內最大健身俱樂部、Avengers兒童設施
1⃣1️⃣嘉華一條龍售後服務、賣樓、收樓、物管
🌟全區最高特色呎價@53000
🌟最高分層一房樓價成交$1150萬 @33000
今次🏠嘉峯匯🏠
🥳細一房、一房共272間,大部份直做MC八成按揭
🥳細兩房、兩房共510間,發展商提供兩成半二按
🥳細貨有近800間🤩任食
🥳三房套神則,近0走廊位,超實用,部份單位向河,及戶戶開揚

=> 點睇? 同埋今次嘉峰匯原來真係改用玻璃幕牆,會所提升為豪華6星級會所

熱賣及精選
呢個價錢留返比啲強國人買啦,大部分香港人買唔起,買得起亦唔會買啟德荒

嘉華盤,近年跟足公屋設計

回覆 引用 TOP

而家香港停擺 有廿萬建築工人都無工開,你仲要等啟德起好?

引用:
原帖由 紅星加盈 於 2019-11-13 10:59 PM 發表

你究竟想表達乜 我一啲刀唔文白
即是停擺到好多工程都暫停,究竟何年何月才起完啟德工程

引用:
原帖由 海邊中心的羊羊 於 2019-11-13 10:16 PM 發表

呢個價錢留返比啲強國人買啦,大部分香港人買唔起,買得起亦唔會買啟德荒
1000萬的1房
香港大把啦
駛鬼大6人買咩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 紅星加盈 於 2019-11-13 11:10 PM 發表

話說回來
價單都無甘快hard sell...
有穩定收入去買間8m 二手唔好
買間過千萬托呀
呢啲樓唔係比真香港人住㗎

回覆 引用 TOP

剛剛幅跑道地先破底賣出...

依家想1千萬賣一房,仲要係困樓景....
除非傻左先會買... 

引用:
原帖由 a200 於 2019-11-14 01:33 AM 發表

剛剛幅跑道地先破底賣出...

依家想1千萬賣一房,仲要係困樓景....
除非傻左先會買... 
看區

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 騰雞腳軟男 於 2019-11-13 11:04 PM 發表

Source?

引用:
原帖由 騰雞腳軟男 於 2019-11-13 11:04 PM 發表

完全無呢回事喎!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 紅星加盈 於 2019-11-13 11:07 PM 發表

發展商遲交樓又如何
佢照sell 照收$
買家慘囉,遲交樓但又要畀左錢先

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]