• 瀏覽: 6,268
  • 回覆: 66
  • 追帖: 3
中海財團159億奪啟德住宅地 近估值下限

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finan ... 1113_00842_001.html

molamola

熱賣及精選
13K買到啟德望中環煙花景,都話啟德越來越平架啦
引用:
原帖由 何足道哉 於 2019-11-13 05:51 PM 發表
中海財團159億奪啟德住宅地 近估值下限

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20191113/bkn-20191113174349873-1113_00842_001.html

molamola

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2019-11-13 05:59 PM 發表
13K已經可以買海之戀永久海現成貨

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2019-11-13 05:59 PM 發表
上述地皮日後需提供多項社福設施,包括安老院舍暨日間護理中心、綜合家居照顧服務中心、兒童之家、長者日間護理中心、中度弱智人士宿舍等的政府地方,相關淨作業樓面面積不少於5.17萬方呎,而該項目須於2025年6月底前完工。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 最緊要有米 於 2019-11-13 06:05 PM 發表

所以荃灣咪cheap 囉

13K海之戀有貨?請PM
引用:
原帖由 最緊要有米 於 2019-11-13 06:05 PM 發表

回覆 引用 TOP

無啦,恒基嘉華九倉撻訂都黎得切

回覆 引用 TOP

Why molamola?

回覆 引用 TOP

隔離賣左19600呎,已經跌左六千蚊呎

呢個價仲係呢幾日示威升級前既入標價

回覆 引用 TOP

啟德都蟹
第二區唔知點算....

回覆 引用 TOP

高過估值上限,看好前景,升
低過估值下限,看淡不代表平賣,又升
所以點都係升

939, ES8
全部中資勇字行頭,所有本地大地產商仲低過呢個價,mola mola

引用:
原帖由 mj23sp33 於 2019-11-13 06:29 PM 發表
高過估值上限,看好前景,升
低過估值下限,看淡不代表平賣,又升
所以點都係升
有能力係正常人都走啦。都擺哂上面。

回覆 引用 TOP

引用:
人地買13000呎 莫非賣13000呎?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]