[其他] 惦解係我接火棒

惦解係我接火棒 E-mail 此主題給朋友

辛苦做野七年 年頭買咗樓  好開心啦  惦知而家咁  無哂動力做任何野

熱賣及精選
好後悔  好想get back the money

回覆 引用 TOP

有冇人安慰下

好過做曱甴命都冇埋

願賭服輸 ,鬼叫你信啲go go go

正義必勝!

回覆 引用 TOP

下次小心做事,睇清環境局勢,不過如果係買物業自住,無問題既,你自己都要住,但投資既下次小心,又或者明天會更好呢!goodluck
最後一句,量力而為

回覆 引用 TOP

好多所謂數據,都要你認真諗諗,咩每月升5%,一年米升60%,又話升15。幾%
,香港咩局勢,盲都知,聽聲都知示威暴亂,自住ok既,炒賣就難講未來點立

引用:
原帖由 hello1237665 於 2019-11-13 02:49 PM 發表

辛苦做野七年 年頭買咗樓  好開心啦  惦知而家咁  無哂動力做任何野
貼張S&睇下,聽講扮業主會租三世架!

回覆 引用 TOP

好似新界區經過地產舖,間間貼樓盤,間間狂減價,可以講惨情,但低處未萛低

年頭買點算接火棒呀!今年年頭都仲係低位

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 firehung2003 於 2019-11-13 03:06 PM 發表

下次小心做事,睇清環境局勢,不過如果係買物業自住,無問題既,你自己都要住,但投資既下次小心,又或者明天會更好呢!goodluck
最後一句,量力而為 ...
how can i know the situation ? i want to get marriage so i buy it , 有錯嗎?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 義工租21世 於 2019-11-13 03:14 PM 發表

貼張S&P睇下,聽講扮業主會租三世架!
真係有買!

引用:
原帖由 hello1237665 於 2019-11-13 02:49 PM 發表

你係咪睇完呢度唱好嘅 post 先決定入市?

引用:
原帖由 omnia 於 2019-11-13 03:40 PM 發表

你係咪睇完呢度唱好嘅 post 先決定入市?
有自住需要啊頂

引用:
原帖由 hello1237665 於 2019-11-13 03:42 PM 發表

有自住需要啊頂
咁就只能怪自己了

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。