• 瀏覽: 6,512
  • 回覆: 63
  • 追帖: 3
前幾日仲好好地強勢...........

依家日日跌5-6舊.......咩玩法.......

這個世界沒有膠神,生活變得沒有快樂
不怕.相信政苦...相信中角...
熱賣及精選
睇開D喇

鄉土股神

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 中國領導班子 於 2019-11-13 10:40 AM 發表

柒婆落地獄...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 中國領導班子 於 2019-11-13 10:40 AM 發表

江湖傳聞!

當初背後黑手沽空恒生指數時是25000多點,近日是27600多,他們的按金已經全部輸清光,需要補倉,股市再不下跌, *幕後的金主都要慘敗,四個金主一共要輸掉約1000億港元。*
這些錢正好是香港的維修費用及經濟上的損失。 

*這是最後的瘋狂,應該是接到命令一定要搗亂,要把恒生指數打下來。恆指若再打不下來,政棍的主子們會輸得非常慘!*

It is normal as usual.

回覆 引用 TOP

引用:

https://www.youtube.com/watch?v=-3TzNd0kmHE
睇完,就知點解個市攪成咁!!!!

引用:
原帖由 番鼠bb 於 2019-11-13 10:41 AM 發表

睇開D喇
輸好多呀......梨明唔L明呀......?吓......

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lawlawmic 於 2019-11-13 10:41 AM 發表

柒婆落地獄...
垃圾共慘政苦.......垃圾暴政............

咪臭係俾你燈L死囉............仲好意思問........

引用:
原帖由 Faiz_2 於 2019-11-13 10:46 AM 發表

咪臭係俾你燈L死囉............仲好意思問........
藍燈輝還返港女俾我啊。。。。。

引用:
原帖由 Faiz_2 於 2019-11-13 10:46 AM 發表

唔係梨隻5毛.......今日腥港點會搞成咁.........

引用:

你都無咩貨。。唔好係道叫春

回覆 引用 TOP

引用:

預咗架啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2019-11-13 10:58 AM 發表

你都無咩貨。。唔好係道叫春
我貨如輪轉呀......吹喵.....

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]