• 瀏覽: 13,288
  • 回覆: 85
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 政治 於 2019-11-12 10:31 PM 發表

像邓小平同志的智慧,一般很难再出现了
最成功係果斷平定64, 香港人當時唔明,宜家拍爛手掌

用我手中一票, 投贏面大建制派, 踢走反中亂港泛暴派......

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 前晚消失的OL 於 2019-11-12 11:17 PM 發表

美帝快刀殺山賊 人類遲早俾人渣大陸國破壞人性

用我手中一票, 投贏面大建制派, 踢走反中亂港泛暴派......

回覆 引用 TOP

反映了,個市已跌!

我要全年真夏天,夏天可以陽光與海灘,正!
有誰有資格罵人是燈?有誰100%中?說自己燈才是高手!

回覆 引用 TOP

江湖傳聞!

當初背後黑手沽空恒生指數時是25000多點,近日是27600多,他們的按金已經全部輸清光,需要補倉,股市再不下跌, *幕後的金主都要慘敗,四個金主一共要輸掉約1000億港元。*
這些錢正好是香港的維修費用及經濟上的損失。 

*這是最後的瘋狂,應該是接到命令一定要搗亂,要把恒生指數打下來。恒指若再打不下來,政棍的主子們會輸得非常慘!*

引用:
原帖由 明日紅色世界 於 2019-11-13 04:44 AM 發表

硬交,習大大文革已受過大苦啦,好似你咁硬交咩
受過大苦就有能力㗎?佢處理香港前後失據又點解?依靠林鄭?暴亂會消停咩?香港死得,最後又係要出解放軍,但係代價必定更大。

引用:
原帖由 democrazyboy 於 2019-11-13 11:45 AM 發表

受過大苦就有能力㗎?佢處理香港前後失據又點解?依靠林鄭?暴亂會消停咩?香港死得,最後又係要出解放軍,但係代價必定更大。
進退失據?進退失據係林鄭,香港暴動對中國沒有大影響,反而更令中國人團結呀,輸既係特朗普都估計唔到,香港革命輸出西方國家,最輸既係香港人自己

回覆 引用 TOP

好似賭徒同莊家講:呢舖唔贏嘅話,我係唔會落注㗎

回覆 引用 TOP

佢依家國內成身蟻,只想在對中國立場強硬啲攬住啲支持者

回覆 引用 TOP

儍特知道自己選情告急。所以佢家族狂cap水

時代垃圾 清潔香港 人人有責.
暴徒歪理 齊聲說不 以免學壞   
文宣工作 背後動機 不用忽視
支持香港 支持執法 謝謝警察

回覆 引用 TOP

mola mola

回覆 引用 TOP

侵侵又再講中國偷美國野,中國無哂面啦

有足球的地方就有江湖,有江湖就有紛爭,有紛爭就有足球。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 明日紅色世界 於 2019-11-13 12:00 PM 發表

進退失據?進退失據係林鄭,香港暴動對中國沒有大影響,反而更令中國人團結呀,輸既係特朗普都估計唔到,香港革命輸出西方國家,最輸既係香港人自己 ...
對香港人來說,香港是全部;對老習來説,香港只是一隻棋子。 所以香港人自己攪自己,除了驚嘆香港人的智商低之外,真係無語。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]