列印

特朗普指中國供應鏈斷裂(美國總統親口承認支爆)

特朗普指中國供應鏈斷裂(美國總統親口承認支爆) E-mail 此主題給朋友

http://www.metroradio.com.hk/News/live.aspx?NewsId=20191110100735

特朗普說, 談判進展較他預期更緩慢, 但中國比美國更希望達成協議, 如果兩國可以達成協議, 希望是一份好的協議, 否則寧願無協議.

中國的供應鏈全部中斷, 因此希望達成協議, 他否認有報道指, 美國願意撤銷向中國進口貨品加徵的關稅, 指撤銷關稅的幅度不準確.
支已爆, 聽日跌幾多?

熱賣及精選
中國嘅事美國可以承認?咩logic?

佢夠話收咗中國上千億稅金啦,我淨係知道我啲美國客比稅比到西咁面…

引用:
原帖由 highbury64 於 2019-11-10 03:07 PM 發表 http://www.metroradio.com.hk/News/live.aspx?NewsId=20191110100735

特朗普說, 談判進展較他預期更緩慢, 但中國比美國更希望達成協議, 如果兩國可以達成協議, 希望是一份好的協議, 否則寧願無協議.

支已爆, 聽日跌幾多? ...
日日咁吹,吹左成年啦!

人哋爆唔爆由佢確認,會唔會搞笑啲。

引用:
原帖由 3800gogogo 於 2019-11-10 03:15 PM 發表
曱甴邪教嘅傻H logic 囉,師兄不必認真。

回覆 引用 TOP

特特講嘅野自己判斷

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kcmc 於 2019-11-10 03:19 PM 發表
佢夠話收咗中國上千億稅金啦,我淨係知道我啲美國客比稅比到西咁面…
Same here.  Trump 根本係連串謊言!

柒普都比美國擺咗上檯了,中國在偷笑中

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 3800gogogo 於 2019-11-10 03:15 PM 發表
中國嘅事美國會吾知

引用:
原帖由 disclaimer88 於 2019-11-10 03:32 PM 發表

日日咁吹,吹左成年啦!
我信侵爺

引用:
原帖由 highbury64 於 2019-11-10 03:07 PM 發表 http://www.metroradio.com.hk/News/live.aspx?NewsId=20191110100735

支已爆, 聽日跌幾多? ...
『美國總統親口承認支爆』? 你check清楚啲文法先出貼啦~ 成隻文盲小學雞咁🤭

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 disclaimer88 於 2019-11-10 03:32 PM 發表

日日咁吹,吹左成年啦!
除左出口術,佢仲可以點

水清無魚!
引用:
原帖由 highbury64 於 2019-11-10 03:47 PM 發表

中國嘅事美國會吾知
中國嘅事美國一定知?

引用:
原帖由 小窮鬼 於 2019-11-10 03:50 PM 發表

『美國總統親口承認支爆』? 你check清楚啲文法先出貼啦~ 成隻文盲小學雞咁🤭
老美總統親口承認老美開支爆煲啫!

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]