• 瀏覽: 26,858
  • 回覆: 260
  • 追帖: 1
日日都聽到特朗普係度尻吹傾到傾唔到,反而習近平就定過抬油,只需要派劉鶴過去傾,有腦都知邊個係上風。

Sentosa Palawan beach

回覆 引用 TOP

傻普再鳩吹,阿爺話再玩下你添;
你要簽嘛自己過嚟,我地食大閘蟹季節,跟住又準備辦年貨,好唔得閒架.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 moneyfree 於 2019-11-10 04:21 PM 發表

支已爆
馬上北上消費執平貨

無面見人-->醜
暴力擾民-->惡

和理非只係口號, 醜惡先至係本相

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 3800gogogo 於 2019-11-10 03:15 PM 發表

中國嘅事美國可以承認?咩logic?
呢個籮植,方便造謠,例如黃絲親口承認警察通街大便,完全唔使證據。

免責聲明
本人所發表的文章,圖片、聲音、影片、超連結或其他,並不可靠,均不構成任何投資的邀約或建議!!!

回覆 引用 TOP

瘤主腦腫瘤已到末期…

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 highbury64 於 2019-11-10 03:07 PM 發表

http://
中國的供應鏈全部中斷, 因此希望達成協議, 他否認有報道指, 美國願意撤銷向中國進口貨品加徵的關稅, 指撤銷關稅的幅度不準確 ...
特朗普指泛民狗已經資金鏈斷裂,泛民狗徹底狗爆
賬戶禁言的開心嗎?
哈哈哈哈

附件

QQ图片20190925201333.png(31.83 KB)

2019-11-10 04:38 PM

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 highbury64 於 2019-11-10 03:07 PM 發表

http://www.metroradio.com.hk/News/live.aspx?NewsId=20191110100735

特朗普說, 談判進展較他預期更緩慢, 但中國比美國更希望達成協議, 如果兩國可以達成協議, 希望是一份好的協議, 否則寧願無協議.

中國的供應鏈全部中斷, 因此希望達成協議, 他否認有報道指, 美國願意撤銷向中國進口貨品加徵的關稅, 指撤銷關稅的幅度不準確 ...
話爆話爆都講咗十年啦!

好撚悶囉!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 3800gogogo 於 2019-11-10 03:15 PM 發表

中國嘅事美國可以承認?咩logic?
黃絲都是弱智, 否則又怎麼會成為黃絲呢?

智力正常的香港人, 要麼騎墻派, 要麼就是藍絲, 只有智力低下的香港人才會成為黃絲。 就像法輪功, 明明是邪教, 但是依然有很多人信, 下次黃絲再跳樓的話, 記得尸體先別火化, 找法輪功大師李洪志來發功, 可以起死回生。

回覆 引用 TOP

有錢收點會停。跟本就係自己企業比入口稅,成本上升。

回覆 引用 TOP

引用:

http://www.metroradio.com.hk/News/live.aspx?NewsId=20191110100735

特朗普說, 談判進展較他預期更緩慢, 但中國比美國更希望達成協議, 如果兩國可以達成協議, 希望是一份好的協議, 否則寧願無協議.

咪笑死人啦你自己咪又係支,台灣已乜野機構去負責香港人入出境?都係又大陸委員會負責,全世界都已經當香港人係大陸人,你重咁天真?

回覆 引用 TOP

貿易戰冇贏家。

回覆 引用 TOP

樓主失業好耐啊?要做網上文酸搵狗糧?

回覆 引用 TOP

支爆對香港有咩好處,就算中共真的倒台,香港人未必能管治香港。

回覆 引用 TOP

同母異父兩兄弟做市,兩條粉腸都係大話精。

回覆 引用 TOP

#1: 支已爆, 聽日跌幾多?
-------------------------------------------
樓主應該係黎老闆馬仔/打手
亦可能唔認係中國人的黃皮黑心人, 希望攬炒, 損毀香港經濟民生
其心惡毒
https://finance.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28230636
貿戰: 支持美國的中國人
當然, 黎老闆就一早買美國贏
2019-05-19, 黎老闆繼續踩中捧美
“今天美國經濟增長超過3%, 節節上升蓬勃氣氛…(美國) 人們樂觀…失業率五十年來最低…前景充滿希望,
對川普競選民望損害極微.
不希望達成協議
話樓市大跌, 港幣人仔大貶值...”

“美國卻國運翻身形勢大好”
強弱易見,打下去中國必輸無疑”
中國人民真的到了最危險的時候!
反之美國卻國運翻身形勢大好,還有個話做就去做的狂人川普做總統。他要求糾正中國貿易違規的手段,以及竊取外國生產商的科技,又迫使對方交出科技作為在中國生產貨物條件的乖張行為,目標清晰事在必行,而都是合情合理的要求…
強弱易見,打下去中國必輸無疑

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]