• 瀏覽: 2,110
  • 回覆: 43
本主題由 kingofwind 於 2019-11-17 04:19 PM 關閉
咁呢區起碼有一半ban得!8月14到今日我有亂up咩?點濫發主題?

咩事?

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

呢個版主唔得

引用:
原帖由 英綠 於 2019-11-7 03:40 PM 發表

咁呢區起碼有一半ban得!8月14到今日我有亂up咩?點濫發主題?10479983
黃/藍2邊陣營都唔得罪得, 你最正常, 好就ban你, 風險系數最低

災自北方來, 有名襠遭殃, 先搞冧a股, 再搞冧冥幣,  連累港恒指, 仲想瀨外g, 5毛滿天飛, 當股民on9?

又曰: 莫道石人一隻眼, 貶值民幣天下反...
引用:
原帖由 CCPEVE 於 2019-11-8 10:27 AM 發表

黃/藍2邊陣營都唔得罪得, 你最正常, 好就ban你, 風險系數最低
原來系咁

回覆 引用 TOP

3. 嚴禁發表只討論 版主、會員或評擊好友/淡友的主題.

4. 嚴禁洗版、呃post、灌水、罵戰、人身攻擊、玩分身、發表不雅字句或圖片、講粗口辱罵會員.  (灌水定義包括 : 自行推帖連續引用或回覆自己之留言,以及短時間內不斷重複於同一主題內出帖)

fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 廚房默默的裙 於 2019-11-8 10:20 AM 發表

呢個版主唔得
5. 嚴禁開任何以吹水為名的主題、專區或支持區.

model兄.............

fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題
引用:
原帖由 CCPEVE 於 2019-11-8 10:27 AM 發表

Omg

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2019-11-8 10:42 AM 發表

5. 嚴禁開任何以吹水為名的主題、專區或支持區.

model兄.............
M3佢又唔ban😡

8月14到9月尾個市係熊不是牛
錯味Ban啦
成日話牛
味話你濫交post

引用:
原帖由 英綠 於 2019-11-7 03:40 PM 發表

咁呢區起碼有一半ban得!8月14到今日我有亂up咩?點濫發主題?
可能佢知今日跌

引用:
原帖由 supersupersam 於 2019-11-8 10:45 AM 發表

8月14到9月尾個市係熊不是牛
錯味Ban啦
成日話牛
味話你濫交post
你係咪有問題?你睇下814到現在升了幾多?

引用:
原帖由 股水西流 於 2019-11-8 10:46 AM 發表

可能佢知今日跌
有可能😂😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 英綠 於 2019-11-8 11:05 AM 發表

有可能😂😂
你都幾無辜,要ban都應該ban果個電光火石乜春春啦,煩膠一個

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]