列印

[新盤] 晟林 喇沙利道 631萬上到車

引用:
原帖由 abcd77 於 2019-11-6 11:41 AM 發表
🎉🎉  晟林  🎉🎉
La Salle Residence

34 名校網,高尚地段

林鄭價:只需:

2-E :1房 (260呎) 631萬 @24277
3-C : 2房 (402呎) 952萬 @23701
可按80%-90%

🎉🎉必定搶爆🎉🎉

全新79伙豪宅即買住 ...
獨立香港屋,2千萬,邊個抵,笑死200呎600萬,on9先上檔

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
幾筍喎

回覆 引用 TOP

係咪太子道西,逢假必塞,空氣差到唔開得窗嗰度?

引用:
原帖由 死蠢無罪 於 2019-11-6 02:35 PM 發表
係咪太子道西,逢假必塞,空氣差到唔開得窗嗰度?
係好野邊洗宣傳,害人架,200呎600萬傻

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 firehung2003 於 2019-11-6 02:37 PM 發表
地點咩我唔講,只講香港地方全間2千萬內每層700呎,洗咩買200呎600萬樓呀

回覆 引用 TOP

何文田,畢架山,九龍塘未來跑輸。

引用:
原帖由 firehung2003 於 2019-11-6 02:38 PM 發表

係好野邊洗宣傳,害人架,200呎600萬傻
屯門223 呎,385 萬

為什麼何文田600 萬禁高?

https://ps.hket.com/article/2491806/%E6%81%86%E5%A4%A7%25E2%2580%25A7%E7%8F%BA%E7%93%8F%E7%81%A3%E7%AC%AC1%E6%9C%9F%E9%A6%96%E9%8C%84%E6%92%BB%E8%A8%82%2520%E9%96%8B%E6%94%BE%E5%BC%8F%E8%B2%B7%E5%AE%B6%E6%90%8D%E5%A4%B119%E8%90%AC%E8%A8%82%E9%87%91

屯門恆大‧珺瓏灣第1期上月底進行首輪銷售,惟有買家撻訂離場。成交紀錄冊顯示,1座5樓J室,面積223平方呎單位,上月29日獲買家以384.4萬入市,呎價17,238元,簽訂臨時買賣合約後交易未有進展,放棄已付5%訂金,即19.22萬元。

支付條款顯示,買家採用90天即供,但同時採用「成交金額 90% 第一按揭」安排。

咩都假供得起30年時間,工作能保持30年米買樓自住

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 abcd77 於 2019-11-6 01:13 PM 發表

新樓你要維修都20-30年後既事吖
仲有喇沙利道嗰度有咩大型屋苑吖🤔
最大咪碧華同喇記(神父住)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 商界平平蛋 於 2019-11-6 02:10 PM 發表
6百幾萬住260尺 有病
唔咪住,用來收信入喇小啫

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 EdwardEd 於 2019-11-6 02:44 PM 發表

屯門223 呎,385 萬

為什麼何文田600 萬禁高?
https://ps.hket.com/article/2491806/%E6%81%86%E5%A4%A7%25E2%2580%25A7%E7%8F%BA%E7%93%8F%E7%81%A3%E7%AC%AC1%E6%9C%9F%E9%A6%96%E9%8C%84%E6%92%BB%E8%A8%82%2520%E9%96%8B%E6 ...
個人喜歡村屋,全棟買曬,我現住緊,唔係宣傳買咩,如果自己住,無需要買d咁細面積咁既價錢樓宇,無價值,村屋全新,成棟不知幾爽,管理費又唔洗

260尺的毫宅,買到真係人生最光輝的一刻

引用:
原帖由 firehung2003 於 2019-11-6 02:53 PM 發表

個人喜歡村屋,全棟買曬,我現住緊,唔係宣傳買咩,如果自己住,無需要買d咁細面積咁既價錢樓宇,無價值,村屋全新,成棟不知幾爽,管理費又唔洗 ...
又有車位,又唔係交通唔方便,搵唔到原因要買咁細而無價值既樓囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Iamamen 於 2019-11-6 02:54 PM 發表
260尺的毫宅,買到真係人生最光輝的一刻
官材叫豪宅,哈哈,太空倉叫宇宙無敵景,笑死

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]