列印

中国要求取消3600亿美元進口关税:否则习近平不来美国

中国要求取消3600亿美元進口关税:否则习近平不来美国 E-mail 此主題給朋友

四中全会一过,习就翻脸啦!!中美協議要泡湯啦!

彭博 news ,5 november ,2019
附件
bloombergnews.png(220.26 KB)2019-11-6 11:48 AM
bloombergnews

GG

崩盤啦,俾番D錢我!我唔玩啦!

嚇死人我唔想死呀!

香港中國玩能完了!

https://www.youtube.com/watch?v=0urptjNHjAA

everthing happen must be a reason.
熱賣及精選
果然是談判高手

why can't see it on news? 

fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題
Youtube 係人都整得啦

good..揽炒老美

回覆 引用 TOP

中國硬起來

浸浸所謂極限施壓自以為好勁,係談判必殺技。係中國人面前其實係幼稚園個級。

引用:
原帖由 3800gogogo 於 2019-11-6 11:03 AM 發表
Youtube 係人都整得啦

附件

bloombergnews.png(220.26 KB)

2019-11-6 11:48 AM

everthing happen must be a reason.

回覆 引用 TOP

滷味有料就唔使搞咁多小動作啦😂😂😂黨拍左板,曱甴等滅亡啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2019-11-6 10:59 AM 發表
why can't see it on news?
附件
bloombergnews.png(220.26 KB)2019-11-6 11:48 AM

GG

good job 唔可以軟弱俾老美睇

回覆 引用 TOP

不要再同老美傾啦,直接收佢皮

引用:
原帖由 panthercww 於 2019-11-6 10:53 AM 發表
四中全会一过,习就翻脸啦!!中美協議要泡湯啦!

崩盤啦,俾番D錢我!我唔玩啦!

嚇死人我唔想死呀!

香港中國玩能完了!

https://www.youtube.com/watch?v=0urptjNHjAA ...
今次到肥熊維尼做左淡倉

災自北方來, 有名襠遭殃, 先搞冧a股, 再搞冧冥幣,  連累港恒指, 仲想瀨外g, 5毛滿天飛, 當股民on9?

又曰: 莫道石人一隻眼, 貶值民幣天下反...

回覆 引用 TOP

侵侵想主席助選。

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]