• 瀏覽: 4,687
  • 回覆: 28
我放緊一層樓(高層有靚裝修) 價錢正常價

放左俾地產半個月都係無人睇過樓...何解呢? 是否地產不上心去賣

熱賣及精選
你話係正常價,何以為正常

回覆 引用 TOP

個地產唔掂 唔夠客 換過間

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lovemo 於 2019-11-5 04:52 PM 發表

放左俾地產半個月都係無人睇過樓...何解呢? 是否地產不上心去賣
本身屋苑多唔多交投先,都關個AA事關

回覆 引用 TOP

試吓下價一成睇吓点

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lovemo 於 2019-11-5 04:52 PM 發表

8球樓下大屋苑應該大把人睇。你間樓是否一千樓上?

回覆 引用 TOP

睇質素~

回覆 引用 TOP

細單位1星期-3個月。
大單位可以年計

回覆 引用 TOP

是否放低所匙係地鋪

回覆 引用 TOP

細單位來的...6xx萬...真係半個月都未有人睇

引用:
原帖由 lovemo 於 2019-11-6 17:21 發表

細單位來的...6xx萬...真係半個月都未有人睇
咁奇,正常價冇咩理由喎。我上次放樓,一同經紀講會黎,未交匙已經一堆人排隊約睇,始終巿場缺盤。你邊區咩樓黎?

引用:
原帖由 JJJtai 於 2019-11-6 05:27 PM 發表

咁奇,正常價冇咩理由喎。我上次放樓,一同經紀講會黎,未交匙已經一堆人排隊約睇,始終巿場缺盤。你邊區咩樓黎?
沙田30年居屋

引用:
原帖由 lovemo 於 2019-11-6 05:50 PM 發表

沙田30年居屋
穗禾苑放6xx是正常價?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lovemo 於 2019-11-5 16:52 發表

正常呢兩三個禮拜好多人睇樓架喎
你放咗比幾多間agent?同埋你個居屋係咪好遠離港鐵站?

回覆 引用 TOP

居屋交投本身慢,
加上呢個價錢仲要係細單位, 咪成2萬蚊尺?
你拎600萬去買樓你都唔睇呢間啦

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]