• 瀏覽: 5,912
  • 回覆: 93
股市節節上升,香港係不死鳥,衝呀。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
股市大升 樓市1成首期 幫地產高價出貨gogo

引用:
原帖由 電光火石和理熊 於 2019-11-5 10:37 AM 發表

today hsi must drop over - 300 points
曱甴暴徒日日週街放火, 打市民, 金主沽期指, 意圖以戰養戰

點知祖國入貨, 期指日日升

結果: 夾死你班曲街死曱甴, 大快民心

香港黑社會 新字頭 — 民主
引用:
原帖由 韋‧小寶 於 2019-11-5 11:26 AM 發表

曱甴暴徒日日週街放火, 打市民, 金主沽期指, 意圖以戰養戰

點知祖國入貨, 期指日日升

結果: 夾死你班曲街死曱甴, 大快民心
就算唔大升 陰下陰下

都可以陰乾賭注
大行配合阿爺 印多啲熊出嚟

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 虎影俠 於 2019-11-5 09:53 AM 發表

淡軍睇唔呀 殺左276但278成千張

我諗28000都要打把  今星期都唔好買熊住啦!高危

恒生指數補裂口
7500補裂口

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 依伊NG 於 2019-11-5 11:35 AM 發表

我諗28000都要打把  今星期都唔好買熊住啦!高危
琴日買左d 7500唯有坐下先

回覆 引用 TOP

恒生指數仲有7月23和24日幾十點裂囗
28480至28517的裂囗

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 虎影俠 於 2019-11-5 10:52 AM 發表

我仲冧住報仇28000再加淡
上到28000就唔好再搏淡啦!  市場錢多   大陸同老美都破緊頂, 遲d到香港. 見暴動d人都少左好多,以前見一堆都幾千黑衣人 依家好似千幾一堆!好多市民都厭又攰啦,少左人支持  我諗下年年初會搞店

引用:
原帖由 依伊NG 於 2019-11-5 11:41 AM 發表

上到28000就唔好再搏淡啦!  市場錢多   大陸同老美都破緊頂, 遲d到香港. 見暴動d人都少左好多,以前見一堆都幾千黑衣人 依家好似千幾一堆!好多市民都厭又攰啦,少左人支持  我諗下年年初會搞店 ...
唔係掛 我洗唔洗止血先

引用:
原帖由 虎影俠 於 2019-11-5 11:43 AM 發表

唔係掛 我洗唔洗止血先
個人意見  自己決定

回覆 引用 TOP

必殺無疑

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 虎影俠 於 2019-11-5 11:43 AM 發表

唔係掛 我洗唔洗止血先
成日都摸頂沽。死幾人

回覆 引用 TOP

fly beyond 27700 sin la

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 alvin2712 於 2019-11-5 11:19 AM 發表

股市大升 樓市1成首期 幫地產高價出貨gogo
PK 777

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]