• 瀏覽: 337,942
  • 回覆: 2,875
  • 追帖: 65
引用:
原帖由 肥肥白白 於 2019-10-30 07:43 PM 發表

甘你裝修好未呀?
設計中

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 Ktt668 於 2019-10-30 08:31 PM 發表

設計中
搵左邊間?我都係設計中,用左X匠

回覆 引用 TOP

我搵左幾間,睇下邊間好啲

引用:
原帖由 wmkit 於 2019-10-30 06:34 PM 發表

平、貴好難界定。香港幾十年樓要兩萬一平方尺,平定貴呢?
珠海嗰個單位我係買嚟自住。要响香港搵食或其他原因而一定要住响香港嘅就無辦法啦。對我呢d將近無得撈嘅人嚟講,無論環境或其他生活方面,感覺上住响珠海唔會比香港差。近年香港嘅狀況只係加快咗我嘅步伐。 ...
住得珠海耐,又吾洗返香港揾食,第時你會發覺,香港其實仲有d咩係值得留戀既?

引用:
原帖由 肥肥白白 於 2019-10-30 19:23 發表

甘係咪都係好野黎呀?
呢層就唔清楚嘞。我之前聽裝修公司講只要係大牌子,材質都相差不遠。但施工完成後必定要由專業合格人員試壓。
仲有買喉管一定唔可以貪便宜,因為一旦出事都幾煩。同一樣貨,一間賣20蚊/米,另一間賣10蚊/米,自己諗諗邊有咁大隻蛤乸隨街跳
光棍佬教仔,便宜莫貪。我只知道呢一點係有人嘅地方都適用。

引用:
原帖由 Cxhp22 於 2019-10-31 01:28 發表

住得珠海耐,又吾洗返香港揾食,第時你會發覺,香港其實仲有d咩係值得留戀既?
唔使第時,我最近已發覺

引用:
原帖由 Cxhp22 於 2019-10-31 01:28 AM 發表

yes. 無野是不能代替的
香港年青人已經中了毒
以為暴亂平息就天下太平,重回以往的香港的想法太不貼地了

引用:
原帖由 Ktt668 於 2019-10-30 09:56 PM 發表

我搵左幾間,睇下邊間好啲
要睇3D要比錢,所以我只搵左一間咋

引用:
原帖由 肥肥白白 於 2019-10-31 12:04 發表

要睇3D要比錢,所以我只搵左一間咋
羊毛出自羊身上。
我嗰棟有一戶人打通兩個大單位,間裝修公司俾3d圖我睇,的確係豪+靚。我問佢裝修費大約要幾錢,佢答話百零萬啫

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wmkit 於 2019-10-31 05:07 PM 發表

羊毛出自羊身上。
我嗰棟有一戶人打通兩個大單位,間裝修公司俾3d圖我睇,的確係豪+靚。我問佢裝修費大約要幾錢,佢答話百零萬啫 ...
厲害厲害

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wmkit 於 2019-10-31 07:05 AM 發表

唔使第時,我最近已發覺
我住珠海3年啦

引用:
原帖由 Cxhp22 於 2019-10-31 10:58 PM 發表

我住珠海3年啦
華發靚盤

引用:
原帖由 大白什麼都懂 於 2019-10-30 05:50 PM 發表

我是中環廣場3期,可能準備租華發住兩年先
租要幾錢個月?

引用:
原帖由 @pac 於 2019-11-1 02:38 AM 發表

華發靚盤
橫琴

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wmkit 於 2019-10-31 07:03 AM 發表

呢層就唔清楚嘞。我之前聽裝修公司講只要係大牌子,材質都相差不遠。但施工完成後必定要由專業合格人員試壓。
仲有買喉管一定唔可以貪便宜,因為一旦出事都幾煩。同一樣貨,一間賣20蚊/米,另一間賣10蚊/米,自己諗諗邊有咁大隻蛤乸隨街跳
光棍佬教仔,便宜莫貪。我只知道呢一點係有人嘅地方都適用。 ...
係大陸去邊搵專業人士,收樓有無呢啲🙏

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]