• 瀏覽: 246,311
  • 回覆: 3,503
  • 追帖: 189
我沽了,信九哥。

熱賣及精選
咁睇,9哥幾次都係預知大戶消息嚟提醒大家。

叫大家留意新聞,結果林鄭撤回。2pm話明天跌,結果4.30pm宣布GDP負3%。

今明兩天可能有d嘢。

引用:
原帖由 Fenlius 於 2019-11-2 08:42 AM 發表

叫大家留意新聞,結果林鄭撤回。2pm話明天跌,結果4.30pm宣布GDP負3%。

今明兩天可能有d嘢。
咁,好驚喎⋯⋯
所以9哥唔會消失⋯⋯跌幾多呀?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sang1432 於 2019-11-1 09:33 PM 發表

呢條友係幾個post都係咁唱好
咁事實的確係升

引用:
原帖由 Fenlius 於 2019-11-1 08:10 PM 發表

今日我睇開果咋數據全部強力買上,最堅最可靠係身邊d賭神個個加short,宇宙最強指標

我本來真想long過weekend,支持9哥吉倉咗。

牛成咁...點解睇到星期一跌?我唯一睇到少少指數股價背馳,基本係85%買上。

星期一真係📉嘅話,我重執筆畫幅4仔送9哥! ...
支持

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 人之初大大 於 2019-11-1 11:15 PM 發表

點解發?
而家做傳媒賺唔到錢, 企左又死, 企右又死, 能夠賣盤先係最好結局

引用:
原帖由 Fenlius 於 2019-11-2 08:42 AM 發表

今明兩天可能有d嘢。
會唔會係林鄭下台? 又或者係, 侵侵下台
大家開個交叉盤, 林鄭下台先, 定係侵侵下台先?

引用:
原帖由 benben999 於 2019-11-2 08:57 AM 發表

而家做傳媒賺唔到錢, 企左又死, 企右又死, 能夠賣盤先係最好結局
所以間野放盤好耐冇人要

引用:
原帖由 人之初大大 於 2019-11-2 08:58 AM 發表

所以間野放盤好耐冇人要
而家你都睇到大部份香港傳媒都企果邊, 所以佢而家賣得出了, 無論係中共定係對手都想買左佢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 james3 於 2019-11-2 08:14 AM 發表

我沽了,信九哥。
我信9哥, 不過沽唔係我既取向, 所以冇做

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 光明與黑暗 於 2019-11-2 08:50 AM 發表

咁事實的確係升
正如我唔信不停唱淡既傻仔一樣, 不停唱好既都係有精神問題, rsi 已經去到近期頂位, 經濟確實係衰退中, 以往既情況, 最少要俾機會D 公司報多一季要撥備既業績, 經濟數字才會回升

回覆 引用 TOP

引用:

今明兩天可能有d嘢。
校長,我信9哥預言,前日收市前都準,當晚美股已跌,到尋日朝及早提見好就收,之後反彈上27100收亦中只欠50點,但計期貨已到。

另外,我想請問美期貨問題,
近月一直低水50~60點左右,尋晚都系,但系今朝一睇即時轉晒高水,有無留意到?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 benben999 於 2019-11-2 08:57 AM 發表

會唔會係林鄭下台? 又或者係, 侵侵下台
大家開個交叉盤, 林鄭下台先, 定係侵侵下台先?
2樣都無可能
只系知道美國週一會有重大好消息公報 簽約地點

回覆 引用 TOP

睇來下星期一我又要消失一排了

大家早...

種瓜得瓜~種豆得豆~天道循環~報應不爽

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]