• 瀏覽: 244,078
  • 回覆: 3,503
  • 追帖: 195
引用:
原帖由 9個性感的馬桶 於 2019-10-25 09:54 AM 發表

75可試吓啩
我啱啱睇完佢中期業績,佢中期真實業績係倒退,因為有投資收益頂住,所以衰過2018年,2018年個股價range係74-58,再搭埋圖個頭肩底,佢應該去返58樓下先合理........

569 1/9/2015
天子守国门,君王死社稷
熱賣及精選
9哥 3662

__病__到__就__死__得__
9哥 仲有無得跌 定開始入貨?

__病__到__就__死__得__
引用:
原帖由 9airwave 於 2019-10-25 09:06 AM 發表
短炒11 既今日170 左右可以先食胡
仲諗住等177,還想

引用:
原帖由 神秘用戶 於 2019-10-25 10:10 AM 發表

我啱啱睇完佢中期業績,佢中期真實業績係倒退,因為有投資收益頂住,所以衰過2018年,2018年個股價range係74-58,再搭埋圖個頭肩底,佢應該去返58樓下先合理........ ...
原來今日跌左1蚊,你覺得現水平可沽嗎?

引用:
原帖由 9airwave 於 2019-10-25 09:51 AM 發表
真係插返200
玩死,食花生算

回覆 引用 TOP

發達喇,隻亞盛醫藥咁難抽,我都抽到.......

天子守国门,君王死社稷

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 9airwave 於 2019-10-24 10:20 PM 發表
利申今次分析前太少數據加上下半月開始指數非常難玩。可能稍後會作出跟改⋯⋯⋯
大家參考一下好了,投資涉及重大風險自己小心下注⋯⋯唔中唔好入我數呀⋯⋯

好啦入正題⋯⋯認該好多朋友都睇到大市就快大爆邊,夜期已經連續好多日唔知大戶想做乜晚晚都磨都過年咁⋯⋯未出400-600 點大裂口之前大家呢排都唔好過夜,我敢講中到邊贏錢既人一定唔會係你⋯⋯如果果日中到邊既你歡迎出來講一聲,今月最後一日美國會議息⋯⋯如 ...
係智取,不是知取

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 9個性感的馬桶 於 2019-10-25 10:18 AM 發表

原來今日跌左1蚊,你覺得現水平可沽嗎?
唔知呀,我好燈........

天子守国门,君王死社稷

回覆 引用 TOP

人地日日升,港股日日跌,見到依家真係好想喊

港女好廢...一野又去番266...

打從心底喊左出來

引用:
原帖由 9airwave 於 2019-10-25 10:09 AM 發表

遠離指數⋯⋯ 炒當炒股
美團

with Dunlop Aerogel 4D 300 Tour + Polyfibre Black Venom  @56lb
向NTRP 3.5進發

能見證香港足球隊係主場創造傳奇一刻
真係"有今生, 冇來世"

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tttpt 於 2019-10-25 10:20 AM 發表
人地日日升,港股日日跌,見到依家真係好想喊
唯有買你…
唔係… 係買熊捱過寒冬…

with Dunlop Aerogel 4D 300 Tour + Polyfibre Black Venom  @56lb
向NTRP 3.5進發

能見證香港足球隊係主場創造傳奇一刻
真係"有今生, 冇來世"

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 abbs 於 2019-10-25 10:21 AM 發表
港女好廢...一野又去番266...
大戶係唐僧,眼前肥牛肥熊都不為所動。🤣

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]